Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Dün akşam 2 -0 olunca attık havluyu desim. Ama şimdi şu maçı rahat rahat izleyebilicez :P Futbol enteresan bişey :D

aydyar13

Emenike ben oynamıyorum ya dedi formayı çıkardı çıktı gitti sonra geri çevirdiler.

bekeli

Atamayana atarlar.
Oğuzhan boş kaleye atamadı.
Olcay çok net pozisyonu kaçırdı.
Bunları atamazsan kalende golü görürsün. Fenerin klasik son dakika şansları işte :P

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Mart 2015, 20:42:18
Emenike ben oynamıyorum ya dedi formayı çıkardı çıktı gitti sonra geri çevirdiler.

Bu olay tam komediydi.
Emenike bildiğin ben küstüm oynamıyorum deyip formasını çıkarıp gidiyordu :D

Peki tüm foruma çok önemli bir soru:
Gol atınca sevinirken formasını çıkaran sarı kart görüyor da durduk yere formasını çıkarıp saha dışına çıkan adam niye sarı kart görmüyor ???

Tüm taraftara, sahadaki futbolculara ve özellikle teknik direktörüne yapılan bi saygısızlık bana göre.
Hakemin otoritesine karşı saygısızlık.
Ama sarı kart yok..

AnilK

Alıntı yapılan: bekeli - 22 Mart 2015, 22:14:59
Peki tüm foruma çok önemli bir soru:
Gol atınca sevinirken formasını çıkaran sarı kart görüyor da durduk yere formasını çıkarıp saha dışına çıkan adam niye sarı kart görmüyor ???

Tüm taraftara, sahadaki futbolculara ve özellikle teknik direktörüne yapılan bi saygısızlık bana göre.
Hakemin otoritesine karşı saygısızlık.
Ama sarı kart yok..

Kural gereği orada sarı kart gerekiyormuş ama formayı çıkarttığı için değil, izinsiz olarak sahayı terkettiği için.
Gol atınca formayı çıkartana sarı kart gösterilme sebebi, rakip taraftarı tahrik etmesi. Burda da öyle bir durum olmadığından ondan dolayı kart veremezdi.

processor

Kral Kobranın son hareketi ölümcüldü :P

aydyar13

Ya izlerken bende bekledim  bi sarı ama. Gerçi forma çıkardığı için gol sevincinde sarı kart vermek de zaten saçma verilmemesi gerek bence.

Birisi milli maçı terkeder diğeri ekmek yediği takımın maçını terkeder. 

hakanatik01

İyiki Emenike vardı yoksa maçta başka bişi yoktu en azından haraket oldu :P :D

AnilK

22'de Fransa Brezilya hazırlık maçı var, Trtspor veriyor.

{taptap}

fexkomin

Abi bu İran neymiş ya :)

İddaa da 150 TL Şili den yattı...

Şiliyle handikap 1 oynadık . Şili iki farkla kazanacakken İran iki farklı kazandı. Bu iddaa bizi biterecek ya :)

aydyar13

O Şili ne kuponlar yatırdı ya :D