Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Adamlara beraberlik yeterken ilk maçtaki düzenlerini bozmadılar. Beşiktaş da bozmasaydı bir iki tur daha gidebilirlermiş.

Seneye gelen oyunculara göre, ligde ve avrupada daha değişik maçlar görebiliriz. Yabancılarda 2 alana 1 bedava mı olacak sanki?
Bütçesinin kaldıramayacağı oyuncuları alan takımlar, ertesi sene borcundan dolayı küme düşer mi ki acep ne ola bakalım? :D

aydyar13

Alıntı yapılan: Coulers79 - 20 Mart 2015, 16:49:38
Adamlara beraberlik yeterken ilk maçtaki düzenlerini bozmadılar. Beşiktaş da bozmasaydı bir iki tur daha gidebilirlermiş.

Seneye gelen oyunculara göre daha değişik maçlar görebiliriz. Yabancılarda 2 alana 1 bedava mı olacak sanki?
Bütçesinin kaldıramayacağı oyuncuları alan takımlar, ertesi sene borcundan dolayı küme düşer mi ki acep ne ola?

Benim bilidğim mali durumlarına göre yabancı hakkı olacaktı. Bu 14 yabancı hakkı için mesela borcu vs olmaması gerekiyor diye birşey okumuştum. O şartıda sağlayan bi Gençlerbirliği vardır herhalde. Eğer öyleyse deliler gibi yabancı alamazlar gene.

hakanatik01

vAllahi şu yönetecilere formül bulmaları lazım yoksa futbolcularda sorun yok onlar zaten piyasaya uyup fiyat belirliyor senin yöneticin gidipte olmayacak futbolcular alıp paraları savurursa piyasa böyle olur tabi ki adamlar babalarının çiftliği gibi yönetiyor ,para onlardan çıkmıyor nede olsa onu al bunu al sonra hayde bana eyvAllah BJK'nin borcunun yarısı nerdese Demirören'e sanki kendi yapmadı o borcu ,aynı şekilde Ünal Aysalda yaptı yaptı gitti.Bunlar seçildi mi borç ne bakacaksın,bıraktıklarında ne bakacaksın belli bir % de borç aşırı artıysa öde arkadaşım diyeceksin :P adamlar 20 milyon borçla alıyor 100 milyonla bırakıyor hesap soran olmuyor.

AnilK

Sivas-Bursa maçının ilk yarısı nefisti, 4-0 önde kapattı Sivas.

bekeli

Maç başladı.
İnşallah Kasımpaşa'yı yener ve yarınki derbiyi keyifle izleriz :)

aydyar13

Enteresan maç oluyor :D

bekeli

3-2 aldık  (p)

Bu sene izlediğim en hızlı maçlardan birisiydi bizim ligde..

İlk yarı Galatasaray bildiğin rus ruleti oynadı. Ve ilk yarıyı kaybetti.
2-0'dan 3-2 aldık maçı.

Artık yarınki derbiyi keyif ile izleyebiliriz :)

hakanatik01

Eniştemleydim ilk defa maçı izleyemedim :D 2-0 oldu eniştem kapat şu maçı uğursuz geliyoruz dedi 2-1 oldu enişte golleri görek bari dedim dinlemedi maç bitenen kadar bekledik :D iyiki bekledik :P

abcb

Totem yap Modum, maç olduğu  günler eniştenin yanına git ve maçı izleme  :PP
Böylelikle uğursuzluk uğura dönüşecektir  :PP

hakanatik01

bence eniştemin uğrusuzluğuydu o eniştemle izlemesem bişi olduğu yok :P :D Bir daha evde izlerim.