Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

İzlediğim en ilginç penaltılar oldu ama Münih 4'te 4 kaçıracak deseler inanmam ,Dortmund bile 3te 2 attı turu kaptı çok ilginç oldu :) Sevindim ama Dortmuntsuz Avrupa kupaları olmazdı :P Reus'u da ellerinden kaçırmadılar bu kez bakalım artık.

processor

Güzel maç oldu. Dortmund daha önce bitirebilirdi ama Penaltılar da çok zevkli oldu. Kaleci Neuer fıtık olduya :)) Hepsi şaşkına döndü:)

hakanatik01

Durdu durdu vurdu gibi oldu son 20 dakikası ne güzeldi öyle maçın :) Ne kadar şanslıyız ki Messiyi izleyebiliyoruz babalarıımızın anlattığı pele-maradona gibi bizimde Messi-Ronaldomuz var.Umarım bizim takımlardan birisi barcelona le eşleşir seneye de Messi'yi canlı izlemekte nasip olur. :)

bekeli

Adam şifre yazmış bence:P Yada bug vardı oyunda :P

Başka bir açıklaması olamaz. O ikinci golden önceki çalımda önündeki elemanın beli kırıldı resmen :D

hakanatik01

Az sonra futbolu bıraktığını açıklayacaktır zaten daha değil sahaya bir süre insan içine çıkamaz :D

hakanatik01

Ne saçma bir lig yahu :D Futbol futbol değil oynanan bişi yok ama heyecanlı gidiyor :D

hakanatik01

Vay bee Liverpool'u sevme sebeblerimden biri daha gidiyor bana bunu yapmayacaktın Gerard futbolu bırakaydın ayrılmayaydın ne olurdu :P

abcb

Sivas'ı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum  :y
Gözün aydın @bekeli
Finali de Fenerbahçe'yle oynarsınız artık, Anadolu takımları kim ki  (d) sadece piyonlar  (d)

Hangi yarın final maçında en kritik anda İstanbul takımı karşısında Anadolu takımına bir penaltı verildi, biri bana söylesin  (d)

bekeli

@abcb ne desen haklısın bu maç için.

İlk yarıda bir penaltı verilmedi Sivas'a.

Maçı hakeden Sivas'tı. Ama ilk maç 4-1'di.

Hakem çok iyi yönetseydi de turu yine Galatasaray geçebilirdi. Hamza hoca 4-1'e güvenip yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmış. Ve bu yedeklerin çoğu da maça konsantre değildi. İlk yarıda penaltı verilseydi ve gol olsaydı belki de devre arası değişikliklerle daha önceden önlem alınacaktı. Yani yine tur gelirdi. Bu benim görüşüm.

Ama hakem maçı iyi yönetemedi.

Galatasaray'ın hakemlere ihtiyacı yok. Şu an çoğu Galatasaraylı istemeden seviniyordur. Temiz bir şekilde finale çıkmak isterdik.

AnilK

Hakem maçı Sivas'tan alıp bize verdi resmen, keşke Batuhan 2-0'ken yakaladığı pozisyonu değerlendirseydi.