Spor Gündemi

Başlatan AnilK, 10 Ağustos 2012, 00:55:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

ŞAMPİYON GALATASARAY

(p) (p) (p) (p)

(dns) (dns) (dns) (dns)

Herkes rütbesini bilecek !!

[spoiler][/spoiler]

aydyar13

Tüm taraftarlamızı kutlarım, hem 4. yıldız hem şampiyonlar ligi çok çok güzel  :D

Dio

ne diriliş'miş arkadaş maçı izletmiyolar :m

Coulers79

Coulers79

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Şampiyonlar Ligi final maçında Juventus'u 2-1 yenen Barcelona, 5. kez mutlu sona ulaştı. Berlin'deki finalde Barça'yı galibiyete taşıyan golleri 4. dakikada Rakitic, 68. dakikada Luis Suarez ve 90+5. dakikada Neymar attı. Juventus'un tek sayısını 55. dakikada Morata kaydetti.

Coulers79

Coulers79

https://www.youtube.com/watch?v=JJHxA-DxGw0

Sol ayaklı olmasaymış o karşı karşıya pozisyonu gol yapar, Bayern Münih'e veya başka bir Avrupa takımına gidermiş.
Ben olsaydım bir tane gol atardım, %90 garanti :D denemesi bedavaydı ama çoğu kişinin bedava şansı bile olmuyor.

Bir veya iki sezon öncesi eğer İstanbulspor'a transferim gerçekleşseydi belkide Sergen ile birlikte forma giyecektim. (sinir)
Veya şehrimin takımında oynayıp, alınmamış kupaları alsaydık fena mı olurdu? Üff ben neymişim be, yazık olmuş. :DD

Coulers79

Bursaspor Kulübü, resmi siteden yaptığı açıklamayla genç golcü Enes Ünal'ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden
Manchester City ile anlaştıklarını duyurdu. Enes Ünal'ın önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.
        Enes Ünal
        Doğum tarihi: 1997
        Doğum yeri: Bursa
        Boy: 1.85 metre
        Mevki: Forvet
        Performans: 31 maç, 1 gol, 2 gol pası

Coulers79

Millet bolca transfer yapıyor. Kim kimi aldı pek takip edemedim. Sene sonu düşen çok olur mu?
Paralar değerini bulacak mı bilinmez ama seneye yabancıların kapışması olacağı kesin.  :g

Bu arada Arda Turan 5 yıllığına Barcelona ile anlaşmış. Kendisine başarılar dileriz.  :y

Sürpriz: R.Madrid ile prensipte anlaşamadık. Fazla sıfır verdiler, vere vere kalmaz istemez dedim. :DD

bekeli

Arda'nın transferi kesinleşmiş. 41 milyon euro.

İnşallah Barça'da barçalamaya devam eder.

Atletico'ya gittiğinde de doğru karar verdiğine inanıyordum. Şimdi de doğru karar verdiğini düşünüyorum. Kimileri yedek kalır felan demiş de hangi takım yedek oturtacağı adama 41 milyon euro bonservis öder.

Biz elimizdeki değerlerin kıymetini bilmiyoruz. Elimizden uçup gittikten sonra ancak anlıyoruz.

Tebrikler Arda. Sonuçta bizim oyuncumuz. Elbet gururluyuz :)