MNOBux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 04 Mart 2012, 13:57:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 04 Mart 2012, 14:23:53
Benim paylastığım sitenin konsun acip link veriliyorsa oh ne guzel. :) Size kolay gelsin.

:g :g :g :D
Şakamı yapıyosun :) Ödeme kanıtı bu. ödeme kanıtının altına ref linki ztn konuyor. Kurallara bak bir istersn.
:g :g :P :D

ata07

Tamam o zaman akşama bir konu altinada linkle acarim odeme kantinda koyarim :)

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 04 Mart 2012, 14:29:29

Nasıl yapmak istiyorsn oyle yap.
ben mod deiglim kurala uydugun surece bişey demezler heralde.
Ayrica laf dalaşı yapck yaşı çoktan geçtim. Ben konuyu kapatmaya çalıştıkca uzatma caban var.
Benim senle alıp veremedigm bir surum yok. Ben sadece basta kendi fikrimi söylemiştim hepsi okdr.
Bol kazançlar.

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 04 Mart 2012, 14:32:03
Alıntı yapılan: ata07 - 04 Mart 2012, 14:29:29

Nasıl yapmak istiyorsn oyle yap.
ben mod deiglim kurala uydugun surece bişey demezler heralde.
Ayrica laf dalaşı yapck yaşı çoktan geçtim. Ben konuyu kapatmaya çalıştıkca uzatma caban var.
Benim senle alıp veremedigm bir surum yok. Ben sadece basta kendi fikrimi söylemiştim hepsi okdr.
Bol kazançlar.

Dogru gokhan kurallara uyuyorsun . Bunun kuralarla alakası yok zaten. Terbiyeye dayanıyor biraz. ;)

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 04 Mart 2012, 14:34:46

Dogru gokhan kurallara uyuyorsun . Bunun kuralarla alakası yok zaten. Terbiyeye dayanıyor biraz. ;)

Bence terbiyeyi sen zorluyorsun Ata...

Adam senden refi olmasını istemiş link vermiş. Sende konuyu anlatmışsın. Bu kurallara uygun. Ama bahsettiğin terbiye nerede? Şimdide o önormal olarak ödeme kanıtı altına banner koyuyor adama fırça atıyorsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ata07

Ben siteye zaten uyeydim. Ve tanitmak istedigini nerden bileyim ben. O yuzden ben tanittim.

ElisaMcCline

Bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.. Ne bu alanda, ne de tanıtım alanında.
Şu ana kadar yapılanların hepsi kurallara uygundur.

- Konu tanıtma işi, karşılıklı arkadaşlık ve nezaketinizle ilgili. Çünki sadece tek bir kişiye bu hakkı veriyoruz.
- Ödeme kanıtında banner/ref linki kulanmak ise arkadaşlık ya da nezaketle ilgili bir konu değil. Çünki bu hak sadece 1 kişiye ait değil. biri paylaşmasa da başka biri gelir reflink/banner paylaşabilir.

Haklısınız ya da haksızsınız. Aynı fikirde olmadığınız ortada. Karşılıklı kabul ettiremeyeceğiniz fikirlerinizi/düşüncelerinizi beyan ettiniz.
Biz de bunların hepsini okuduk.
Bundan sonrası aranızdaki arkadaşlık ilişkisinin sorgusuna giriyor. Ve bu bizi ilgilendirmiyor.

bekeli

Hayırlı olsun gokovic..

sumercan

Öncelikle uslup hoş değil ! İnternet ortamı dahi olsa saygıyı elden bırakmazsak daha iyi anlaşırız sanırım! Bunun içinde bazı konularda özel mesajlaşmayı kullanmak daha iyi olacaktır. Ben bu sitenin tanıtımını Atadan gördüm ve ona ref oldum ama Ata refim olduğu siteye tıklamadığı ve mesajıma cevap vermediği için refi olduğum 3 siteyi bende askıya alacağım sanırım !

bilalyuzugullu

hayırlı olsun gökhan  :y güle güle harca  :)