MNOBux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 04 Mart 2012, 13:57:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

(scm)

SCAM

Dün gece istemiştim ödemeyi. Bu sabah yapmışlar. Refimden üye olup yardımci olanlara teşekkür ederim.
Bilge Hocam sana ayrıca teşekkürler. :) Dünkü tıklamarın sayesinde Limite çabuk ulaştım. :y :y

ata07

Oldumu bu şimdi  ? Mod. lar gereğini yapar umarım. Tanıtılan sitenin konusuni açıp link veriyorsun... Bilge bu sana yakıştı...

nouma26

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 04 Mart 2012, 14:06:37
Oldumu bu şimdi  ? Mod. lar gereğini yapar umarım. Tanıtılan sitenin konusuni açıp link veriyorsun... Bilge bu sana yakıştı...

Ödeme kanıtının altına ref link verilir. Zira imzasında banner da var. Kurallara aykırı bir durum yok. ve Bilgeyede çatmana gerek yok. Herkes istediği kişinin refi olabilir. Bunda sitem edecek bir durum yok Ata.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Hayırlı olsun gokovic.

Ata fazla uzatma istersen; ben sevmem bu şekilde muhattap olmayı.

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 04 Mart 2012, 14:06:37

Modlar gereğini yaparmı  :)  :g :g
Neyine gereğini yapcaklar acaba :) Ödeme aldım paylaştım. Ödeme kanıtının altına ztn banner konuyor.
Sorun ne ?

ahnamus

Hayırlı olsun gokovic :)

ata07

Benim paylastığım sitenin konsun acip link veriliyorsa oh ne guzel. :) Size kolay gelsin.

ahnamus

Ata, burası ödeme kanıtları bölümü.. ödeme alan altına ref linki koyma hakkına sahip oluyor.. bölüm kurallarını bi oku istersen :)