Okuyup hayran kaldığınız kitaplar

Başlatan TwofuN, 04 Mart 2012, 16:11:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: znrcn - 22 Temmuz 2016, 21:31:04
Bin Dokuz Yüz Seksen Dört yazarın bir başka kitabı okumadıysanız tavsiye ederim.
Evet, onu da okumayı düşünüyorum, lakin şu an Tutunamayanlar gibi ansiklopedik bir kitapla boğuşuyorum  :D

Korkuyu Beklerken, Tehlikeli oyunlar oynadık. Şimdi de tutunamıyoruz... hayata ve sevdaya Tutunamayanlar'danız  :PP  :D

6arti9

Alıntı yapılan: Ufuko - 22 Temmuz 2016, 21:22:17
Görüp hep merak etmiştim, ben isteyebilirim  (hp)

kitap sizindir kismet olursa pm atıyorum.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Bozkurt88

Okuyup da mest olduğum bir kitap: Şeyh El Nefzavi - Kokulu Bahçe
Tekrar tekrar okunabilir. Özellikle erkekler okumalı diye düşünüyorum. :)

6arti9

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 26 Temmuz 2016, 14:08:34
Okuyup da mest olduğum bir kitap: Şeyh El Nefzavi - Kokulu Bahçe
Tekrar tekrar okunabilir. Özellikle erkekler okumalı diye düşünüyorum. :)

ilginçmiş konusunu da belirtseymişsiniz keşke.

[spoiler]Bilin ki ey dostum, birleşmenin zevkini daha çok arttırmak için altı yol vardır; güçlü bir aşk ateşi, erkek gücü, çok arzu edilen bir sevgilinin varlığı, yüz güzelliği, tahrik eden yiyecekler ve yakınlaşma.

Beraber olmanın zevklerini arttıracak yollar da sayısızdır ama bilin ki, bu yolların en önemlileri olarak şunları sayabiliriz: Kadın sıcaklığı ve güzel kokusu...
(Arka Kapak)[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Bozkurt88

:y evet tam olarak oydu.
(spk)

[spoiler]
"Aşk bir sanattır. Kadınların memnun etme sanatı. Bir erkek özlediği zevkleri karısına da istetecek denli bir aşk ustası haline gelmedikçe, karısına dokunmamalıdır bile..." diyen Honore de Balzac'ı haklı çıkartan Kokulu Bahçe'deki güzel kadın betimlemesi Tevrat'takine çok benzer.

Şeyh Nefzavi'ye göre erkeklik kudretini arttıran yemeklerden en iyisi de şöyle yapılır: "Birkaç yumurtayı kuyruk yağı ve tereyağında kızartın. Yumurtalar iyice piştikten sonra onları bal içine koyun, sonra bu karışımı koyu bir macun haline gelinceye kadar karıştırın. Soğuduktan sonra da mümkün olduğu kadar az ekmekle yiyin..."
[/spoiler]

Bozkurt88

Zabkaf Ouzalm: Zaman Boyut Kaşifi - Oğuzhan Özbay

Çok farklı kısım kısım mantıklı, detaylı araştırmalarla desteklenmiş ilginç ve meraklı bir kurguya sahip roman. Bu tarzla ilgilenen veya bir takım araştırmalarına dayanak alarak başka kapılar açmak isteyen kişilerin okumasını tavsiye ederim.

[spoiler]Her şeyin bir sonu vardır ama yaşam öyle bir şeydir ki büyük açıdan bakıldığında ilk oluşan son yok oluyor, dar açıdan bakıldığında ise ilk oluşan ilk yok oluyor. İki yok arasında elbette fark vardır. Biri bizim anlayabileceğimiz bir düzeyde olup duyu organlarımız ile hissedemediğimiz şeylere yakıştırdığımız yokluktur ki bu ilk yok olandır. Diğeri ise anlayabileceğimizin ötesinde, henüz enerji üstüne yayılmamış olandır; bu da son yok olandır...[/spoiler]

B747

George Orwell - 1984 en etkilendiğim kitap. Anna Karenina'yi okuyorum simdi de.

Bozkurt88

RUHUN 7 KAPISI - KERİMALİ DOĞACI

Çok ilginç ve mantıklı kadim bilgiler veriyor. Basit ve kesin etkili yöntemler ile yaşamımızı daha kolaylaştırmayı ruhun şifa bulmasını amaç edinmiş. Yola çıkmayı arzu edenler için tavsiyedir.

[spoiler] Kadim çakra sistemi, kendimizi anlamanın bir yoludur. Çakralar; bedenimizde bulunan, Yaşam Enerjisi'ni tüm vücuda dağıtan enerji merkezleridir.
Kadim uygarlıkların hepsi bedendeki bu enerji merkezlerinin nerelerde olduklarını araştırmışlar, yapılarını ve işleyişlerini çözerek hızlı ve etkili şifa tekniklerini üretmişler hem de içsel aydınlanmada bu merkezlerden yararlanmışlardır. Her bir enerji kanalı dış kaynaklardan gelen duygusal ve düşünsel enerjilerden çok kolay etkilendiği için, düşünce ve duygu kontrolleri ve negatif dış güçlere karşı da korunma yolları üretmişlerdir. Kendimizle ve evrenle olan uyumumuz çakraların çalışmasıyla direkt ilgilidir. Bir çakrada sorun oluşunca, tüm vücudu olumsuz etkilemektedir. Hastalıklar sebep değil birer sonuçtur. Bu nedenle enerji terapileri hastalıklara değil, hastalığın sebebi olan enerji dengesizliği sorununa çözüm ararlar.
  [/spoiler]

asby43

En Son Yürekler Ölür.  Müthiş Bir Kitaptır.

Extraloob

Hayata yolculuk - Hasan Söylemez

Kitabın konusu: Hasan bey Türkiye'yi bisiklet ile 5parasiz 6.5ay geziyor.