PadBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 05 Mart 2012, 15:14:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umtbra

Senin refinle üye oldum. Benimde direk 2 refim var ama reflerin tıkları benim kasayı arttırmadı nedense :) ?

gokovic

Alıntı yapılan: umtbra - 06 Mart 2012, 22:27:43
Senin refinle üye oldum. Benimde direk 2 refim var ama reflerin tıkları benim kasayı arttırmadı nedense :) ?

teşekkürler ben limite gelmek uzereyim.
yarin talep edrim heralde hazir odeme yapiyorken yakalmak lazim :)
reflerin tiklamari artirir bi sorun olmaz yani.

umtbra

reflerin tiklari henuz bana yansimadi umarim yarin yansir :D

umtbra

gokovic ödeme alabildinmi? Ben bugün ödeme istedim bakalım yatırırlarmı  :S

umtbra

Vay be işe bak. 1 dolar istedim onaylandı 24 saat içinde işleme koyulacak yazdı. Aradan 2 saat geçti para tekrar sitedeki hesaba yattı ve min ödeme 2 dolar oldu :D Resmen kandırıldık :D

captain06

Kesinti oranına bakarmısınız arkadaşlar 0.92$ ım var o.74 ünü kesiyor 0.19$ kalıyo, ne anladım bu işten  >:(

umtbra

Alıntı yapılan: captain06 - 11 Mart 2012, 16:09:23
Kesinti oranına bakarmısınız arkadaşlar 0.92$ ım var o.74 ünü kesiyor 0.19$ kalıyo, ne anladım bu işten  >:(

Merak etme onuda vermiyorlar :D  1$ ödeme istedim ödemediler min ödemeyi 2 $ yaptılar. Muhtemelen seninkide öyle olucak.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: umtbra - 11 Mart 2012, 16:12:07
Merak etme onuda vermiyorlar :D  1$ ödeme istedim ödemediler min ödemeyi 2 $ yaptılar. Muhtemelen seninkide öyle olucak.
2$ için tıklamaya devam ediyor musun peki ?

ata07

ioeden sonra bu tür sitelerin yakınından geçmiyorum özellikle 3 harfli sitelerin ioebux ismbux padbux gibi :D

umtbra

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Mart 2012, 16:26:04
Alıntı yapılan: umtbra - 11 Mart 2012, 16:12:07
2$ için tıklamaya devam ediyor musun peki ?

Evet fazla birşey kalmadı deneyecem 2$ vermezlerse bırakırım siteyi. Bir şans daha verelim bakalım :D