PadBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 05 Mart 2012, 15:14:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

(scm)

bir site ben 2-3 gündür uyeyim. ödemelre basladigini görünce paylaşayım dedim.
Günlük kazanç refsiz. 0.084$ fena sayilmaz. Güzel yanı Sadece 6 reklamda iş bitiyor.

Site Adı: PadBux
Tık Değerleri: 0.0150$
Reklam Sayısı: 6
Ödeme Limiti: 1$
Günlük kazanç: 0.084$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alterpay - PaypaL -Liberty Reserve
Yatırım Şartı Yok.

Refimden üye olursanız sevinirim..
Herkese bol kazançlar.. ($) ($) ($) :g :g

FilmsizKalma

Hayırlı olsun gökhan ..
Valla artık yeni siteler bölümü konuları kaldırmayacak hergün 2 3 buxshot tanıtılıyor. Bence haftalık sınırlama getirilmeli :D:D yoksa size yazık valla  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Mart 2012, 15:25:56
Hayırlı olsun gökhan ..
Valla artık yeni siteler bölümü konuları kaldırmayacak hergün 2 3 buxshot tanıtılıyor. Bence haftalık sınırlama getirilmeli :D:D yoksa size yazık valla  :)

Konu kaldırır da, kendileri kaldırabilir mi, onu bilmiyorum :g

Bir de eski sitelerinin durumu hakkında bilgi yazsalar, paylaştıktan 2 gün sonra unutmasalar, scam olanları kendi konularında rapor etseler ... ;)

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Mart 2012, 15:25:56
Hayırlı olsun gökhan ..

Niye bize yazık onu anlamdım :)
zaten 3-5 reklam tıklıyoruz sitelerde.ref olmayan yerleri birakiyoruz :)
örnek corebux 35 ref var. günlük 0.50$ geliyor :) bunu bırakmıyorum. ama birçok yeride eledim.
Site tanıtmadn ref toplanmazki. günlük örnek 0.1 veriyor refsiz 5-10 refle 3 gunde ztn limite ulaşip ilk ödemey aliyorum :) gayet mantikli bence.

enderege

Bende şunu anlamıyorum. Diyorki ilk 10.000 üyeye premium. Offf deyip dalıyorsun. Birde bakıyorsunki premium ile standart arasında fark yok. İkiside refsiz aynı parayı kazanıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Alıntı yapılan: enderege - 05 Mart 2012, 19:32:43
Bende şunu anlamıyorum. Diyorki ilk 10.000 üyeye premium. Offf deyip dalıyorsun. Birde bakıyorsunki premium ile standart arasında fark yok. İkiside refsiz aynı parayı kazanıyor.

Hepsinde oyle degil ender hocam. değişiyor bazi yerlerde.
Ki bu ara mode Ultimate veriylar :) Onlarda genelde 0.1$ civarinda refsiz gelirin olyuor.
Reklam sitlerinden ve forumlardan da 10 ref ayalardınmi kendine 3-4 gunde ulaşiliyor min. ödemeye.
Zaten genelde ilk ödemelri yapiyor siteler. o gruba yetişirsn scam olmadan 1-2 ödeme aliyorsun.
Örnek : moneycashpay sitesinde 6 refim var. Min limitte 3$ oldugu halde 28 şlubatta kayit olmusum 6 günde 3$ limite ulaştim bu sabah çektim bile :)

WEBMONEY

gokoviç siteye üye olucam ama bişey sormak istiyorum alertpay paramızı banka hesabımıza yatırıyormu ona göre cashout yaparken alertpaydan isteticem de

gokovic

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 06 Mart 2012, 17:17:14
gokoviç siteye üye olucam ama bişey sormak istiyorum alertpay paramızı banka hesabımıza yatırıyormu ona göre cashout yaparken alertpaydan isteticem de

Alertpay la bankalar arasında bi sorun var snaırım.
Ama Alertpay ile Paypal arası takas yapaiblirsin forumda birinlerinle AP ye çeksen bile.
Yani 1$ AP verirsin 1$ PP alaiblirsin.

WEBMONEY

gokoviç  ap den pp ye nasıl transfer yapıcam peki

gokovic

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 06 Mart 2012, 18:37:40
gokoviç  ap den pp ye nasıl transfer yapıcam peki

Forumda Para dönüşümleri kısmı var.
Oraya konu açıp yardım istersin.
PP sinde para olan birine sen AP verirsin takas edersiniz.
Veya tam terside olaiblir.