GelirKapısı Bitcoin Çekilişi

Başlatan Dio, 09 Aralık 2015, 15:08:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

Alıntı yapılan: letal - 13 Aralık 2015, 21:43:59
tesekkur ederim hayatımda ilk kez bi çekiliş kazandım :D

Neo'da üflesen golden çıkıyor öyle mi oldu şimdi -:)) :DD

ElisaMcCline

Tebrikler arkadaşlar :)
Çok yakında yeni bir çekilişin haberini paylaşacağız, asıl onu kaçırmayın derim ;)

Bu ve benzeri forum tarafından ya da forum adına düzenlenen etkinlikler, bundan sonra, forum etkinlikleri alanında duyurulacaktır.
http://www.gelirkapisi.com/forum-etkinlikleri/

Bilginize :)

Not:
Bu konu işlevini tamamlamasının ardından, ilgili alana taşınacaktır.

qolddraqon

Alıntı yapılan: ata07 - 14 Aralık 2015, 00:05:50
Neo'da üflesen golden çıkıyor öyle mi oldu şimdi -:)) :DD

senin nefes baya kuvettli heralde :D bende baya uğraştım uğraştım ilk başladığımda sonra 2-3 ay sonra en fazla 50 dolar çıktı ona da ref kiraladım 1 ay sonra 40 dolar olarak aldım  :)) ogün bugündür sadece task için arasıra kullanıyorum neoyu artık :D

Coulers79

Her neyse katılırız heralde ($) bak böyle de :DD katılabilirim. Bakalım ne çekilişi olacak? (p)

srcnckr

Ben böyle bi çekiliş her ay düzenliyorum da bilmem izin verir mi modlar paylaşmama. kendi internet sitemde düzenlediğim bir çekiliş, ay ayın sonunda 10 kişiye 0.001er btcden toplam 0.01 btc veriyorum. Müsadeleri olursa paylaşırım, ya da imzamdaki sitenin others>bitcoin giveaway bölümüne bakın diyim bari :)

iovanovic

@srcnckr Merhabalar, toplam 0.01 BTC yazacaktınız sanırım.  :y

bandanar

Alıntı yapılan: srcnckr - 14 Aralık 2015, 01:44:01
Ben böyle bi çekiliş her ay düzenliyorum da bilmem izin verir mi modlar paylaşmama. kendi internet sitemde düzenlediğim bir çekiliş, ay ayın sonunda 10 kişiye 0.001er btcden toplam 0.1 btc veriyorum. Müsadeleri olursa paylaşırım, ya da imzamdaki sitenin others>bitcoin giveaway bölümüne bakın diyim bari :)

Var mı artıran  :P Çekilişe boğulacaz demek ki ilerleyen zamanlarda  :D

rikoork

Kazananları tebrik ediyorum :) Çekiliş deyilde yarişma yapsak daha iyi olur hani amatör fotoğraf yarişmasi falan hem daha aktif, eğlenceli, rekabetli olur nediyosunuz?

alperen923

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim (tabii kendimi de  :g ), @Dio modum teşekkürler bu güzel çekiliş için  :)

illisionist

kazanan arkadaşları tebrik ederim :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."