Neobux hakkında Scam haberleri

Başlatan ata07, 09 Aralık 2015, 20:05:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata07

AdFiver'da yaşanan olaylara yorum yapması, sert çıkış ve ifşalar paylaşması üzerinde fernando'da nasibini aldı.

http://www.ptc-investigation.com/neobux.php

ElisaMcCline

Konu isimlerini yzzarken biraz daha dikkatli olmakta fayda var @ata07 :)
Düzeltildi ...

Fernando nun yazdığı herşey gerçek ve bu da ispatı zaten :)

Saygılar  (spk)

ata07

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Aralık 2015, 20:07:44
Konu isimlerini yzzarken biraz daha dikkatli olmakta fayda var @ata07 :)
Düzeltildi ...

Fernando nun yazdığı herşey gerçek ve bu da ispatı zaten :)

Saygılar  (spk)

Konunu ismi ''Neobux Scam'' idi konu bundan ibaret neden anında konu ismi değiştirildi anlayamadım. Doğru değil demiyorum ki bende zaten tek tek baktım hepsi doğru.

Ptc-investigation yanlış bir şey söylememiş AVG'lerin 0,4 0,5 lerde olduğunu söylemiş yatırımların zarar ettirdiğinden bahsetmiş ve üstünü basa basa yabancı forumlardan da örnekler almış Neo formunda RR'ler bottur diyen herkesin hesabının uçtuğunu kanıtlamış bende yıllar öncesine gittim bi şaşırdım tek beni banlamamışlar :)

Yapılmayan ödemeler falan var demiş orasını bilmiyorum daha neo'nun ödeme yapmadığını duymamıştım.

ero

ata07

Bi aralar neobux alexa sıralması 49-50lerde oynuyordu vay anasını diyordum sonra birden 500e düştü inanamamıştım nasıl olduğuna anlam verememiştim adminin hit hilesi kullandığını söylemiş ki başka kapıya çıkmıyor zaten. Bide şu altta verdikleri statları yalanlamış her gün 12.000 üye 11.000 üye yazıyorlar bu saatten sonra neo için olacak iş değil zaten onu yapmayı bırakmaları lazım :D

ata07

Alıntı yapılan: ero - 09 Aralık 2015, 20:16:52
yahu daha2 gun once odeme aldim

Ödeme yapmıyor anlamında yazmamış zaten yaptıklarını anlatmış. Hit hilesi paylaştıları istatistiklerdeki yanlışlar forumda dönen işler yatırımcıların zarar etmesi vsvs.

Edit: Ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemeyiz tabiki.

famila63

bende diyorum   günde nasıl 15 bin kişi üye oluyor üyeleri geçtim günde 130 bin dolar ödeme yapması ilginç 32 bin anladıkta

Coulers79

Çoğu zaten tahmin edilen veya bilinen şeyler ama bu scam diye konu açmamızı gerektirmez. İsteyen teessüflerini bildirebilir. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Aralık 2015, 20:11:27
Konunu ismi ''Neobux Scam'' idi konu bundan ibaret neden anında konu ismi değiştirildi anlayamadım. Doğru değil demiyorum ki bende zaten tek tek baktım hepsi doğru.

Ptc-investigation yanlış bir şey söylememiş AVG'lerin 0,4 0,5 lerde olduğunu söylemiş yatırımların zarar ettirdiğinden bahsetmiş ve üstünü basa basa yabancı forumlardan da örnekler almış Neo formunda RR'ler bottur diyen herkesin hesabının uçtuğunu kanıtlamış bende yıllar öncesine gittim bi şaşırdım tek beni banlamamışlar :)

Yapılmayan ödemeler falan var demiş orasını bilmiyorum daha neo'nun ödeme yapmadığını duymamıştım.

@ata07 ,
Ben de neden değiştirildiğini anlamadığını anlayamadım. ???

neobux scam mi ?
Değilse, bu gibi siteler hakkında herkese bilgi veren bu forumda, bu isimli bir konu açamazsın.
Scam diyorsan da, buyur konu senin. Gerekçelerini yaz, biz de bakalım neymiş, doğru muymuş, bir karşılığı var mıymış :)

Durumu en basit haliyle özetleyeyim ben :)
Damaya benziyor diye satranç bildiğini düşünüp santranca oturursan, hepsi nasıl olsa kağıt diye kahvede öğrendiğin pişbirik, konken bilginle briç oynamaya kalkarsan,
O öyle değil bak girme dedikçe, yok ben şansımı deneyeceğim dersen. PİŞTİİİİ :)

Onlarca detaydan sadece bir örnek:
Adam o kadar uyarmamıza, hangi şartlarda golden alınır anlatmamıza rağmen sallamayıp golden alıyor. Sonra da ben ref alamıyorum diyor.
Yaa anlattık ya.
Ne bileyim ben böyle olduğunu, bu kadar zor olduğunu.
E onu da anlattık ya :D

Orada verilen tüm bilgiler için de açıklamalar var, ama konuyu uzatmayayım :)

Şimdi bu konunun üstüne 200$ a yakın bir cashout iyi giderdi aslında :PP
Ama indirimleri bekliyorum ref uzatmaları için, düzenimi bozmayayım şimdi hiç :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 10 Aralık 2015, 00:27:58

Durumu en basit haliyle özetleyeyim ben :)
bilginle briç oynamaya kalkarsan...

@blgn briçte iyi mi doğru mu anladım  :DD -:))