Komik ve karışık videolar

Başlatan FilmsizKalma, 06 Mart 2012, 13:42:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Bunu Türkiye' de yapsa, birkaç sefer sonra kesin bir belinde silah taşıyan birilne denk gelip,
en iyi ve son gösterisini yapar heralde :g

Olmadı,
en fazla 3dk sonra, o kaçan vatandaş, döner bıçaklı kılıç kalkan ekibi görünümlü arkadaşlarıyla,
yine arkadaşa bir son şovunu yaptırırlar muhtemelen :g

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Temmuz 2014, 22:43:09
Bunu Türkiye' de yapsa, birkaç sefer sonra kesin bir belinde silah taşıyan birilne denk gelip,
en iyi ve son gösterisini yapar heralde :g

Olmadı,
en fazla 3dk sonra, o kaçan vatandaş, döner bıçaklı kılıç kalkan ekibi görünümlü arkadaşlarıyla,
yine arkadaşa bir son şovunu yaptırırlar muhtemelen :g

Bende izlerken hep biri karşılık verecek mi acaba diye içimden geçirip durdum. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 03 Temmuz 2014, 22:44:46
Bende izlerken hep biri karşılık verecek mi acaba diye içimden geçirip durdum. :D

Çağıralım arkadaşı, bir de Istanbul' da denesin onu :D
Gece geç saatte bir metroda :P Taksimde bir arka sokakta :P , Beşiktaş' ta çarşıda :P (örnekler çoğaltılabilir sanırım :g )
En fazla 1 saat veriyorum :D

enderege

http://youtu.be/JHixeIr_6BM

Volkswagen'in Sinema İzleyicilerini Sarsan Reklamı:  Volkswagen - Eyes on the road

abcb

Nasıl beddua almıştır o Palyaço adisi  :g ömrü boyunca bütün işleri ters gider onun  :g Taksim'de bir arka sokakta yapsaydı da onu haşkişleselerdi daha iyiydi  :g

Wolkswagen reklamı çok etkileyici olmuş  :y izleyenleri gözleri iyice çekikleşmiş  :g

bilalyuzugullu

tolgacan86

Buradada aynı ekip baltalı zombie şakası yapıyor, benzinlikte karşılık gelmiş, sanırım fena dayak yemekten son anda kurtulmuş :PP

http://youtu.be/FLUhvIjpwNg

abcb

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Temmuz 2014, 00:47:00
heee meselaa bu rus amcaya denkgeleydide göreydim ben onu :g

İçerdeki adamın büyük ihtimalle beyni dağıldı  :g ki bu kadar masumane bir şakada bile  :g
Pisi pisine gitti Niyazi  :D

Alıntı yapılan: Tolga Can - 04 Temmuz 2014, 00:57:52
Buradada aynı ekip baltalı zombie şakası yapıyor, benzinlikte karşılık gelmiş, sanırım fena dayak yemekten son anda kurtulmuş :PP

Bence ordaki goril kılıklı adamdan iyi bir dayak yedi o  :g