....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

celalibo

tek yatırımcı ben görünüyorum. noldu diğerine yahu :D

danger_pc

Alıntı yapılan: celalibo - 14 Aralık 2015, 18:56:35
tek yatırımcı ben görünüyorum. noldu diğerine yahu :D
Baska sebeplerden dolayı gelmemiş.  Saglik olsun insanlar biraz temkinli. Haklilarda..

silver

İnsanların her zaman iyi niyetli olduklarını düşünüyorum sonradan önlerine çıkan farklı yollardaki seçimleri onları kötü niyetli olmalarına neden olabiliyor. Ben size güvenmek ve bir şans vermek istedim. İnşallah bu güvenimi boşa çıkarmazsınız. Her zaman iyiyi, doğruyu ve güzel olanı yapmanız ve tercih etmeniz temennisiyle. Bende katıldım bakalım bu yolculuğa. Herkes için hayırlı olsun :) PM ile mesaj gönderilmiştir ;)

danger_pc

Alıntı yapılan: silver - 14 Aralık 2015, 19:24:11
İnsanların her zaman iyi niyetli olduklarını düşünüyorum sonradan önlerine çıkan farklı yollardaki seçimleri onları kötü niyetli olmalarına neden olabiliyor. Ben size güvenmek ve bir şans vermek istedim. İnşallah bu güvenimi boşa çıkarmazsınız. Her zaman iyiyi, doğruyu ve güzel olanı yapmanız ve tercih etmeniz temennisiyle. Bende katıldım bakalım bu yolculuğa. Herkes için hayırlı olsun :) PM ile mesaj gönderilmiştir ;)

Bu kadar güzel yürekli insanlara hizmet vermekten gurur duydum öncelikle. .. ve yılların tecrübesini geçirmiş bi insan hissiyati verdi tskler yatırımınız. Hesaba geçtiği anda değerlendirilecektir şimdiden hayırlı olsun...

silver

Teşekkür ederim. Herkes için hayırlı olur inşallah.

danger_pc

2 hissemizde istediğimiz gibi sonuçlandı... katılımlar devam ediyor...  (dns)

danger_pc

evet saygı değer üyelerime bi heycan olsun gerci bi arkadaşım varda :) o arkadaşıma gelsin bu iki takım ilkyarı gol atsada kazanıcaz atmasada kazanıcaz... yarın öğle yemegi saatinde heycan arayan takipcilerime gelsin :) ilkyarı hedef ya 3 gol gol yada 3 gol altı :)

danger_pc

Alıntı yapılan: tolga_07 - 14 Aralık 2015, 23:05:12

evet saygı değer üyelerime bi heycan olsun gerci bi arkadaşım varda :) o arkadaşıma gelsin bu iki takım ilkyarı gol atsada kazanıcaz atmasada kazanıcaz... yarın öğle yemegi saatinde heycan arayan takipcilerime gelsin :) ilkyarı hedef ya 3 gol gol yada 3 gol altı :)

şuan için ilkve tek yatırımcım heycan arıyorsan takib edersin @celalibo

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolga_07 - 14 Aralık 2015, 08:24:14
SüLale nin bütün evraklarını gondercem herkes rahat etsin :)

Yatırımı aldığın hesap sahibi olsun yeter yahu :D
Tüm sülale adına olan hesaplara para isteyeceksen, o ayrı :D