....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

uyelerım pm ile hesap bilgilerini tekrar atarmı acaba? bonusları bazı arkadaşlara gönderemedim...  ($$) ($$) ($$) ($$) ($$)

celalibo

danger_pc

Alıntı yapılan: celalibo - 19 Aralık 2015, 22:02:09
atmama gerek var mı benim @tolga_07

ya valla iyi olur başkan bu ara kendimde deilim uykusuzluk iş yogunlugu falan bide Allah nasip ederse oğlum olucak kafa yanık...

celalibo

Alıntı yapılan: tolga_07 - 19 Aralık 2015, 22:04:54
ya valla iyi olur başkan bu ara kendimde deilim uykusuzluk iş yogunlugu falan bide Allah nasip ederse oğlum olucak kafa yanık...
ooo allah analı babalı büyütsün

danger_pc

Alıntı yapılan: celalibo - 19 Aralık 2015, 22:25:14
ooo allah analı babalı büyütsün

Amin Sağolasın kardeşim...
zaten 1 günlük izin isteyecem sizden salı gunu buyuk gun... :)

celalibo

Alıntı yapılan: tolga_07 - 19 Aralık 2015, 22:29:39
Amin Sağolasın kardeşim...
zaten 1 günlük izin isteyecem sizden salı gunu buyuk gun... :)
benm açımdan hiç sorun yok. bi gün yetmez şimdi sana :D

silver

Alıntı yapılan: tolga_07 - 19 Aralık 2015, 22:04:54

Tekrardan Allah analı babalı büyütsün :) İzin konusunda benden yana da sıkıntı yok ;) Bu arada istenilen bilgileri gönderdim ;)

danger_pc

Alıntı yapılan: silver - 19 Aralık 2015, 22:43:24
Tekrardan Allah analı babalı büyütsün :) İzin konusunda benden yana da sıkıntı yok ;) Bu arada istenilen bilgileri gönderdim ;)

tşkler... geceye biraz riskli bi hisse aldım :) ortalamamızz gayet iyi şuanda Allah bozmasın böyle gidersek güzel..bi aile ortamı oluşucak... Büyük bi aile olma yolunda ilerliyoruz... :) (riski karşılayacak kardayız şuanda)

celalibo

bilgileri ben yarın gönderirim artık. şuan dışardayım. mobilden zor oluyor

danger_pc

Alıntı yapılan: celalibo - 19 Aralık 2015, 23:36:28
bilgileri ben yarın gönderirim artık. şuan dışardayım. mobilden zor oluyor

@tufan659 bey özel mesaj ile bana banka hesap bilgilerinizi gönderirsebiz.  Bonusların hesabını gecicem

Tamam dir başkan. ..

Bu gece kanada dayız Allah utandirmasinmasin uyandığımda karlı bi gece ümid ediyorum