....Aylık %9-%11-%19 Sabit Getirili Yatırım Fırsatı.....

Başlatan danger_pc, 11 Aralık 2015, 10:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danger_pc

Alıntı yapılan: silver - 04 Nisan 2016, 21:41:53
Öncelikle Aleyküm Selam. Siz yazınız diye özelden mesaj attım ve buraya gelip benden önce belirtmeniz çok daha iyi oldu. Bu yüzden buradan bir şey yazmak istemedim sizden herhangi bir bilgi almadan. Belirtildiği gibi 600+25 TL, toplamda 625 TL olmak üzere iki gönderim şeklinde alınmıştır. Geri kalan içinde yarın gönderileceğini belirtmişsiniz. Ana para tamamlandıktan sonra geçmiş zararlar daha sonrasında mı gönderilecek acaba? Bu konuda da bilgi alabilirsem sevinirim.

Anaparaniz garantimde... diye belirmistim... konuyu uzatmak ile ilgili bi amacin varsa bu baska...

silver

Alıntı yapılan: tolga_07 - 04 Nisan 2016, 21:44:58
Anaparaniz garantimde... diye belirmistim... konuyu uzatmak ile ilgili bi amacin varsa bu baska...
Konuyu uzatmak niyetinde olmadığımı defalarca belirtmeme rağmen sürekli dönüp dolaşıp bu kelimenin arkasına sığınmanız da ayrı bir mesele olmakla birlikte madem sürekli bu konuda ısrar ediyorsunuz buradan açıklayıp yine aynı kelimeleri kullanmamanız için size PM ile uzun uzun açıklayayım neden olduğunu. Hem sizde aynı şeyleri tekrar yazmamış olursunuz. Hayır benim anlamadığım yaşanan durumlardan dolayı bütün bu olaylara birde ekstra zaman ayırıp konu ile ilgilenmek zorunda kalıyorum sürekli ve bu artık can sıkmaya başladı. Madem buradan bazı şeyleri belirtmek gerekiyor bunu da belirtmiş olayım ki unutmamış olursunuz belki.

danger_pc

Alıntı yapılan: silver - 04 Nisan 2016, 21:51:46
Konuyu uzatmak niyetinde olmadığımı defalarca belirtmeme rağmen sürekli dönüp dolaşıp bu kelimenin arkasına sığınmanız da ayrı bir mesele olmakla birlikte madem sürekli bu konuda ısrar ediyorsunuz buradan açıklayıp yine aynı kelimeleri kullanmamanız için size PM ile uzun uzun açıklayayım neden olduğunu. Hem sizde aynı şeyleri tekrar yazmamış olursunuz. Hayır benim anlamadığım yaşanan durumlardan dolayı bütün bu olaylara birde ekstra zaman ayırıp konu ile ilgilenmek zorunda kalıyorum sürekli ve bu artık can sıkmaya başladı. Madem buradan bazı şeyleri belirtmek gerekiyor bunu da belirtmiş olayım ki unutmamış olursunuz belki.

@silver bey ödemeniz tamamlanmıştır.

sevdayagmu

gozunuz aydın @silver   :DD darısı basımıza  (dns) -:)) bızımde yarın son tarıh  (yvr)

schön

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 05 Nisan 2016, 17:51:55
gozunuz aydın @silver   :DD darısı basımıza  (dns) -:)) bızımde yarın son tarıh  (yvr)
sirada ben varim ama tolga bey bu ay sonu dedi umarim ki bu ay sonu gelmeden hallolur bu is
Bizde o da rahat nefes alirizz

danger_pc

Simdi onlin olabildim elimden geldigince hizli bi sekilde odemeleri yapmaya calisiyorum... tabi bunlar karsilikli hosgoru seklinde... Allah utandirmasin...

@sevdayagmu pm ile mesaj attim bakip donersen sevinirim
..

silver

Alıntı yapılan: tolga_07 - 05 Nisan 2016, 09:21:14
@silver bey ödemeniz tamamlanmıştır.
Kalan ana para ödemesi alınmıştır ;)
Alıntı yapılan: sevdayagmu - 05 Nisan 2016, 17:51:55
Teşekkür ederim @sevdayagmu :)

schön

Tolga bey yavas yavas nisanin son ayina geliyoruz bana dediginiz gibi nisanin sonu cumartesiye denk geliyor odememi ne zaman alip rahatlicam acaba?

tufan659

tolga bey @shön den sonrada ben varım bilgilerinize unutulup kaynamayalımda arada ;)

schön

Yatirimcinin söz verdigi nisanin sonu odenecek odemeye 1 haftadan az kaldi ..pazartesi odeme talep edildi cevap bekleniyor.artik bu isten kurtulmak istiyorum aylarca bekledik......