Rotate4all Ödemeleri

Başlatan atLL, 17 Aralık 2015, 22:29:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

kerimi2013

hayirli olsun bol kazanclar

serdarerol

İlk ödeme  (spk)

Referanslı Üyelik : https://www.rotate4all.com/ptp/promote-180912

Ahir Zaman

Bu site admini, ne kadar ahlaksız çıktı arkadaş.Adam kalkmış bana, 90 gündür siteye giriş  yapmadığınız için hesabınız sıfırlanmıştır diyor... BU NASIL İŞ ANLAMADım. Lan arkadaş korona yüzünden dışarı çıkamadık...Bütün gün bu tarz sitelerde vakit öldürdük....

Site admini  kalmış, 90 gündür siteye giriş yapmadınız diyor.. Hesabımda 7 dolar 95 cent vardı...  Haram zıkkım olsun, başımın-gözümün sadakası olsun  inşalllaahhh..

Tüm arkadaşlara tavisyem ...Bu siteye çok dikkat etsinler..İçeri de fazlaa para bırakmassınlar.... (scm) (scm) (scm)

serdarerol

@Ahir Zaman hocam benimde hesap sıfırlanmıştı bu hesabı sonradan açtım site ödemeleri yapıyor şu an bir sıkıntı yok

brkdmn

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 24 Mayıs 2020, 17:57:19
Bu site admini, ne kadar ahlaksız çıktı arkadaş.Adam kalkmış bana, 90 gündür siteye giriş  yapmadığınız için hesabınız sıfırlanmıştır diyor... BU NASIL İŞ ANLAMADım. Lan arkadaş korona yüzünden dışarı çıkamadık...Bütün gün bu tarz sitelerde vakit öldürdük....

Site admini  kalmış, 90 gündür siteye giriş yapmadınız diyor.. Hesabımda 7 dolar 95 cent vardı...  Haram zıkkım olsun, başımın-gözümün sadakası olsun  inşalllaahhh..

Tüm arkadaşlara tavisyem ...Bu siteye çok dikkat etsinler..İçeri de fazlaa para bırakmassınlar.... (scm) (scm) (scm)

En ufak bahaneye banlamaya hazır olan bir site. 20 Aktif ref düzenli reklam izleyerek kazanıyordum daha sonra hit çekmeye başladım bir rus sitesi blacklist de olmayan siteden hit atıyordum ve bir çok kez çekim yaptım 50$ kadar sonra site kapandı hit çektiğim siteyi bulamadık diyip içerideki 8$dolar ile banladılar kaç defa açıklayan mail attıysam dönmediler. Gözlerine batmadıkça ödeme yapan bir sitemiz  :g Yani scam diyemeyiz ama çok da güvenilir değil  (spk)

cimbomlu88

Bu adminin bu tür hesap kapatmaları arada oluyor. Çok detaycı ve kesin kuralları var galiba. Bakiyeye konmak gibi bir amacı da olabilir, olmaz demiyorum. Ama legit sitedir. Ödemeleri normalde sorunsuzdur.

Geçmişte benim de hesabım banlanmıştı. Yanlış yerden bilmeden trafik yollamışım. Rica ettiğimde açmıştı. Kurmadıysanız iletişim kurmayı deneyin isterseniz hocam.

brkdmn

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 24 Mayıs 2020, 21:32:19
Bu adminin bu tür hesap kapatmaları arada oluyor. Çok detaycı ve kesin kuralları var galiba. Bakiyeye konmak gibi bir amacı da olabilir, olmaz demiyorum. Ama legit sitedir. Ödemeleri normalde sorunsuzdur.

Geçmişte benim de hesabım banlanmıştı. Yanlış yerden bilmeden trafik yollamışım. Rica ettiğimde açmıştı. Kurmadıysanız iletişim kurmayı deneyin isterseniz hocam.
Benim hesabım da kaç yıllık ve şimdiye kadar 10-15 defa ödeme aldığım bir hesaptı destekten yazdığımda yolladığım hitlerin geldiği site kapandığı için şüpheli durduğundan banlandın başkalarını kandırmayı dene falan dedi sonraki maillere ve destek taleplerine de dönmedi zaten  :g