Rotate4all Ödemeleri

Başlatan atLL, 17 Aralık 2015, 22:29:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ulkucudogi

Faucetpay çalışmıyor sanırım Payeer %6 falan kesiyor

Dark

Alıntı yapılan: ulkucudogi - 26 Ekim 2021, 10:04:27
Faucetpay çalışmıyor sanırım Payeer %6 falan kesiyor

Bazen bazı ödeme yöntemleri geçici devre dışı oluyor evet aynen %6 kesinti (Perfect Money de aynıydı galiba) var.

ulkucudogi

Alıntı yapılan: Dark - 26 Ekim 2021, 10:20:46
Bazen bazı ödeme yöntemleri geçici devre dışı oluyor evet aynen %6 kesinti (Perfect Money de aynıydı galiba) var.

Hocam bu devredışı olma isi çok uzun süre sürer mi Ya? Biriken parayı faucet'e atıp oradan diğer sitelere kredi satın alacaktım. Aktif olan diğer 2 ödeme yöntemini hem kullanmıyorum hem de komisyonu çok

Dark

Alıntı yapılan: ulkucudogi - 26 Ekim 2021, 19:02:59
Hocam bu devredışı olma isi çok uzun süre sürer mi Ya? Biriken parayı faucet'e atıp oradan diğer sitelere kredi satın alacaktım. Aktif olan diğer 2 ödeme yöntemini hem kullanmıyorum hem de komisyonu çok

Çok uzun sürmez sanıyorum sık sık bakın ben Perfect Money'e çekiyorum ana ödeme işlemcim diğerleri pek kullanmıyorum Faucet hesabım da yok zaten.

Dark

Yeni ödeme

Toplam kazanılan $65.01, gitar amfimi alabilmemi sağlayan sitelerden biri birçok siteden daha fazla kazandırıyor bana aktif drler de var tabi (aldığım KPSS eğitim setini de ben ödiyeceğim şu sıralar çalışıyorum aktif olarak)

GameToCoin

Yeni ödeme geldi. PTP diğer bir çok sektörden daha fazla para kazandırıyor. Yeni bir ptp ağı kurmayı planlıyorum. Katılmak isteyenler mesaj gönderebilir.

Dark

Alıntı yapılan: GameToCoin - 08 Kasım 2021, 20:45:34

Yeni ödeme geldi. PTP diğer bir çok sektörden daha fazla para kazandırıyor. Yeni bir ptp ağı kurmayı planlıyorum. Katılmak isteyenler mesaj gönderebilir.

Tebrikler evet ben katılmak istiyorum aynen ptp işi ptcden çok daha karlı offers4all sitesine verdiğim reklamlar sayesinde de (kısmen yaptım da) aktif drlerim oldu günde 20 cent sadece onlardan kazanıyorum.

ulkucudogi

İlk Ödememi Aldım.

Toplam Kazanç: 7.90$

Dark

ulkucudogi