Bitkong.me oyun oynarak btc katla

Başlatan qolddraqon, 18 Aralık 2015, 03:20:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qolddraqon

Alıntı yapılan: carlosnewt - 05 Ocak 2016, 16:43:49
(sns) sitesi elimdekinin hepsini kaybettim (sns)

Ya gözünü seveyim arkadaş 1000 puanla 20 000 e çıkılıp devam edilirmi ben 3000 yaptımmı çekiyorum fee felan umrumda değil durursa gidecek çünki biliyorum.

celomania

Alıntı yapılan: qolddraqon - 05 Ocak 2016, 16:52:47
Ya gözünü seveyim arkadaş 1000 puanla 20 000 e çıkılıp devam edilirmi ben 3000 yaptımmı çekiyorum fee felan umrumda değil durursa gidecek çünki biliyorum.

Özendirmiş gibi olmayım ama bu ödememi sana ithaf ediyorum  (p)

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitkong-me-odemeleri/new/#new

qolddraqon

Alıntı yapılan: celomania - 05 Ocak 2016, 22:21:29
Özendirmiş gibi olmayım ama bu ödememi sana ithaf ediyorum  (p)

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bitkong-me-odemeleri/new/#new

H.Olsun güzel kazanç :) Lütfen fazla yüklenip altın yumurtlayan tavuğu kesmeyelim  :g

celomania

Alıntı yapılan: qolddraqon - 05 Ocak 2016, 22:27:12
H.Olsun güzel kazanç :) Lütfen fazla yüklenip altın yumurtlayan tavuğu kesmeyelim  :g

-:)) -:)) Benim korkum altın yumurtlayan tavuğa fazla yüklenirsek ölürmü acaba  *) *)

qolddraqon

Alıntı yapılan: celomania - 05 Ocak 2016, 22:34:24
-:)) -:)) Benim korkum altın yumurtlayan tavuğa fazla yüklenirsek ölürmü acaba  *) *)

vala şuanda mantıkla bişeyler alınabiliyor ama yarın bigün admin işi tamamen şansa dökerse diye korkuyorum açıkcası  :m

celomania

Bişey söyleyimmi emin ol oyun ilk başladığından çok ama çok daha zor bir duruma geldi şu aralar. Bundan 1 tık daha zorlaştırırsa siteye para gönderenleri asla çekemez.

alperen923

@qolddraqon çünkü 10 bitsle bir de orta düzeyde nasıl o sıralamaya girdiniz şaşkınım doğrusu  :) @celomania oyun zorlaştı derken ? easy kısmı bence iyi şuan 10000 koyup 18000 yapınca felan çekiyordum ama sonra hep kaybetmeye başlayınca ara vermiştim bir süreliğine ne zaman devam ederim bilmiyorum.

qolddraqon

Alıntı yapılan: alperen923 - 05 Ocak 2016, 22:57:48
@qolddraqon çünkü 10 bitsle bir de orta düzeyde nasıl o sıralamaya girdiniz şaşkınım doğrusu  :) @celomania oyun zorlaştı derken ? easy kısmı bence iyi şuan 10000 koyup 18000 yapınca felan çekiyordum ama sonra hep kaybetmeye başlayınca ara vermiştim bir süreliğine ne zaman devam ederim bilmiyorum.

@alperen923 hocam ben biraz takibe aldım aldım baktım arada direklediğini gördüm ve sağ kısımdan baktım 9 sıraya kadar çıkmışım ama 10 da yan taraftan çıktı ben eminim ki orası düzayaktı ama ille bi hile hurda olcak son sırada patlattılar :)

celomania

@alperen923 hocam siteye ilk başladığımda daha basitti bence. Zaten sürekli easy oynuyorum ve 10-20 şeklinde. 50 bile demem. Buna rağmen 2 gündür felan çok kasıyor oyun. Vermemek için direniyor gibi sanki :)

alperen923

@qolddraqon peki anladım , bir yerden sonra illaki kaybediyorsun yapacak bir şey yok  :) @celomania demek ki çok para çekmişsiniz o yüzden site size vermiyor artık  :D