GK 2016 Anket - 2015 yılının en kazançlı sitesi

Başlatan ElisaMcCline, 23 Aralık 2015, 02:42:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Şaşırtıcı bir şekilde benim için 2015 yılının en fazla kazanç getiren sitesi "Neobux" oldu :) Clixsense'in bile pabucunu dama attı diyebilirim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Aralık 2015, 16:47:29
Şaşırtıcı bir şekilde benim için 2015 yılının en fazla kazanç getiren sitesi "Neobux" oldu :) Clixsense'in bile pabucunu dama attı diyebilirim :)

Ehehe, şunları ilk başladığında deneseydin ya be @bilge8408 :)
Elini korkak alıştırdın, hatırlarsın :)

Neo yu listeye alsam, beni kovalarlardı heralde :m Çok geçti aslında aklımdan ama, çok riskli geldi listede olması :)

Tebrikler :)

bilge8408

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Aralık 2015, 03:12:51
Ehehe, şunları ilk başladığında deneseydin ya be @bilge8408 :)
Elini korkak alıştırdın, hatırlarsın :)

Neo yu listeye alsam, beni kovalarlardı heralde :m Çok geçti aslında aklımdan ama, çok riskli geldi listede olması :)

Tebrikler :)

Evet maalesef. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor :)
Ref bulmakta sıkıntı çekmediğim için, uzun soluklu az kazandıran siteler uzun zamandır tercihim oldu.

Deneme demişken;
Trafficmonsoon'a refinizden üye oldum :) Hatta kendi tıklarımla ödeme bile aldım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 27 Aralık 2015, 01:57:55
Evet maalesef. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor :)
Ref bulmakta sıkıntı çekmediğim için, uzun soluklu az kazandıran siteler uzun zamandır tercihim oldu.

Deneme demişken;
Trafficmonsoon'a refinizden üye oldum :) Hatta kendi tıklarımla ödeme bile aldım :)

Refleri kontrol etmediğim çok belli oldu sanırım :P Kaç defa yazdım, kontrolü çok zor, birkaç düzenleme getirin diye ama sallayan yok :)
Teşekkürler :)

İleride yatırım gibi bir karar olursa (içeride biriken ya da dışarıdan olması farketmiyor) mutlaka haber ver lütfen. (Tabii ki bir öneri değildir :) )
Bol kazançlar :)

ElisaMcCline

Oylarınızla belirlediğiniz;
2015 yılına damgasını vuran, en kazançlı site: TrafficMonsoon

iovanovic

TMS açık ara almış yahu ama bunu net haketti yani yatırımsız üyelere bile güzel kazandırdı sadece reklam tıklarıyla.  :)

Tebrikler TMS  (p) (p)

Coulers79

G ı K demiş TM'den düşmüş. Acaba nedir, nedir? ($$) -:))

yingyang16

TMS  ve  üye olan herkesi tebrik ederim  :g Herkese bol kazançlar  ($)

ibrhmsny

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ikose - 24 Aralık 2015, 17:50:32
Öretmen sezgisi böyle bir şey olsa gerek kullanmadan kazançlı siteyi tespit etmek , gözüne baktınmı bu çocuk sınavdan 100 alır demek gibi bir şey :)
Tüm öğretmenleri seviyoruz :)

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)