GK 2016 Yılbaşı Suprizleri #2 - Bitcoin Çekilişi

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2015, 05:36:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

bekeli

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hayırlı olsun ;)

illisionist

ben de çekilişte kazanmışım  (p) kazanan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum
ayrıca foum yönetimine de teşekkür ediyorum böyle bir etkinlik düzenledikleri için  :y
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

sterkamed

Alıntı yapılan: Dio - 02 Ocak 2016, 12:47:52
kazananları tebrik ediyorum (p)

bitcoin kullanmayan arkadaşlara ödüllerini gönderebilmem için önce bitcoin hesabı açmalılar. yok öyle bitcoin çekilişinden ödülü paypal olarak almak :PP bahaneyle btc'niz olacak işte. sonrasında isterseniz forumdan biriyle paypal karşılığı takas edebilirsiniz. benimle de takasabilirsiniz :D

buradan isim, mail ve şifre ile hesap açın.
https://www.coinbase.com/signup

hesabınıza girin ve sağ üstte isminizin altındaki "Wallet address" e tıklayın. ordaki qrcode'un altındaki sizin bitcoin adresiniz oluyor. size btc göndereceklere o adresi vereceksiniz.

bana o adresi özel mesajla gönderin, ödülünüzü gönderiyim. sonrasında takas etmek isterseniz onu da hallederiz ;)

hocam btcturk atsam olurmu

Dio

Alıntı yapılan: sterkamed - 02 Ocak 2016, 18:00:59

hocam btcturk atsam olurmu
tüh bak onu düşünmedik :m
btcturk 0.01 btc altında gelen ödemelerde kesinti yapıyormuş. sizinki 0.003 olduğu için btcturk birazını kesecektir. onun için CoinBase'den hesap açmanızı tavsiye etmiştim. CoinBase'de gönderirken de alırken de kesinti yok.
umarım ödüllerini gönderdiklerimde btcturk limitine takılanlar olmamıştır.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Coulers79

Kazanan, katılan, çekilişi düzenleyen herkesi tebrik ederim. (p)

tiki93

doruk58

Tron Wallete üye olmak için lütfen imzama tıklarmısınız
https://pazaryeli.blogspot.com/2020/12/tron-wallet-ile-ceteritas-sitesine-kayt.html

koray4316