GK 2016 Yılbaşı Suprizleri #2 - Bitcoin Çekilişi

Başlatan ElisaMcCline, 27 Aralık 2015, 05:36:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

sterkamed

Alıntı yapılan: Dio - 02 Ocak 2016, 18:54:07
tüh bak onu düşünmedik :m
btcturk 0.01 btc altında gelen ödemelerde kesinti yapıyormuş. sizinki 0.003 olduğu için btcturk birazını kesecektir. onun için CoinBase'den hesap açmanızı tavsiye etmiştim. CoinBase'de gönderirken de alırken de kesinti yok.
umarım ödüllerini gönderdiklerimde btcturk limitine takılanlar olmamıştır.

hocam benim btc türk hesabı çoktan vardı ondan dedim olurmu diye,

en iyisi ben forumde bi konu açayım 1.24 coinbase karşığını paypal alınır diye,parayı siz ona oda bana gönderir artık:D

Dio

sterkamed

Alıntı yapılan: Dio - 03 Ocak 2016, 00:14:08
@sterkamed o kadar şeye gerek yok yav :m pm atıyorum :y

Eyvallah modum yardımcı olduğunuz için teşekkürler +1

ikose

Tüm kazananları vede katılım gösterenleri tebrik ederim arkadaşlar. İyi günlerde harcamanız dileğiyle  (a)

nouma26

Şike var kırmızı hani benim isim nerde  benim isim  :PP

Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim.Güle güle harcayın  ($$)

ptcsite46

@Dio btcturk versem olur mu? Bu arada teşekkür ederim şehir dışındaydım o yüzden bakamamıştım. Çok ilginç oldu benim için:) Bende BTCturk var ama hiç bu zamana kadar bitcoin kullanmamıştım. 3EispaD5N2US2iAtMx.....................  gibi bi numara var onu mu verecem sadece?

Dio

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 03 Ocak 2016, 21:41:31
@Dio btcturk versem olur mu? Bu arada teşekkür ederim şehir dışındaydım o yüzden bakamamıştım. Çok ilginç oldu benim için:) Bende BTCturk var ama hiç bu zamana kadar bitcoin kullanmamıştım. 3EispaD5N2US2iAtMx.....................  gibi bi numara var onu mu verecem sadece?

tebrikler :)
ödülün 0.03 müş, btcturk verebilirsin. o yazdığın 3'le başlayan adresi pm ile yolla :y

oguz2015

tebrikler arkadaşlar kazananlara hayırlı olması dileğiyle

ptcsite46