Paypal Nakit Kart Geçici Kapatma

Başlatan FuKaGa, 27 Aralık 2015, 19:27:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FuKaGa

Merhaba arkadaşlar cuma günü cüzdanım kayboldu nüfus cüzdanı, ehliyet, üniversite kartı, iett kartı ve paypal kartı içindeydi. Paypal kartımı çalınabilme ihtimaline karşı geçici olarak kapatmışdım. Şimdi ise online hizmetlere giriyorum e postanıza kayıtlı bir paypal kartınız bulunmamaktadır diyor. Daha önce yapmışdım geçici açıp kapatmayı ama şimdi girmiyor. Yardımcı olabilecek varmı ?

danger_pc

Alıntı yapılan: FuKaGa - 27 Aralık 2015, 19:27:39
Merhaba arkadaşlar cuma günü cüzdanım kayboldu nüfus cüzdanı, ehliyet, üniversite kartı, iett kartı ve paypal kartı içindeydi. Paypal kartımı çalınabilme ihtimaline karşı geçici olarak kapatmışdım. Şimdi ise online hizmetlere giriyorum e postanıza kayıtlı bir paypal kartınız bulunmamaktadır diyor. Daha önce yapmışdım geçici açıp kapatmayı ama şimdi girmiyor. Yardımcı olabilecek varmı ?

Paypal nakitkart müşteri hizmetlerini ara

FuKaGa

Arıyorum açmıyorlarki diğer müşterilere hizmet veriyolar diyorlar 5dk açık tutuum telefonu yok kimse

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FuKaGa - 27 Aralık 2015, 19:57:34
Arıyorum açmıyorlarki diğer müşterilere hizmet veriyolar diyorlar 5dk açık tutuum telefonu yok kimse

Hafta içi denersen, birileri olacaktır.

FuKaGa

Arkadaşlar sorun genelmiş internette birçok kişi yaşamış bu sorunu fakat şuan soru yok ama PayPal bu aralar bu tür sorunları çok yapmaya başladı

arda123

Kardeşim bu sorunu bende yaşadım.Nakit kart sistemde gözükmüyor fakat atm de ve online de kullanılıyor.