BigTimeBux Stats (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Nisan 2011, 05:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Güvenilir site diye bir kavram yok ki ptcde :) Ama şu da var, eger bu problemi aşarsa (yani paypali tamamen devreden cikarip diger odeme secenekleriyle yoluna devam edebilirse) cok saglam bir sekilde ayakta durur..
Alertpayi cok sevmiyorum; bankaya aktarirken istedigi yuksek vergi (15 dolar) bir yana, su an aldigim her paranin belli bir yuzdesini de kesmesi cidden can sıkıcı. Ama siteler devam ederse, aktaracagim paralar da buyuk olcagi icin artik kesintileri bir sekilde sineye cekebilcem. Simdi merakla 4 gun sonrasini bekliyorum, alertpayden odeme alabilcem mi diye (incrasebux icin)
İlginctir, bigtimebux'ta henuz kimsenin biseyden haberi yok gibi gozukuyor, halbuki ayni basligin bu sitede de acilmasi gerekirdi. Neyse ben de simdilik, "nerede benim odemem tarzinda" sacma klasik bir ticket atmakla yetindim bakalim.

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Ağustos 2011, 00:43:00
Güvenilir site diye bir kavram yok ki ptcde :) Ama şu da var, eger bu problemi aşarsa (yani paypali tamamen devreden cikarip diger odeme secenekleriyle yoluna devam edebilirse) cok saglam bir sekilde ayakta durur..
Alertpayi cok sevmiyorum; bankaya aktarirken istedigi yuksek vergi (15 dolar) bir yana, su an aldigim her paranin belli bir yuzdesini de kesmesi cidden can sıkıcı. Ama siteler devam ederse, aktaracagim paralar da buyuk olcagi icin artik kesintileri bir sekilde sineye cekebilcem. Simdi merakla 4 gun sonrasini bekliyorum, alertpayden odeme alabilcem mi diye (incrasebux icin)
İlginctir, bigtimebux'ta henuz kimsenin biseyden haberi yok gibi gozukuyor, halbuki ayni basligin bu sitede de acilmasi gerekirdi. Neyse ben de simdilik, "nerede benim odemem tarzinda" sacma klasik bir ticket atmakla yetindim bakalim.

Alertpay ile veya başka bir yöntem ile devam etmesi bence imkansız. Türkiyedeki (Diğer ülkeleri bilmiyorum) üyeler Paypal kapanınca dispute açmaya başlar. Buda siteyi sıkıntıya sokar. Çorap söküğü gibide devamı gelir. Adminin dediği yöntemler (Alertpay, Neteller, Okpay ve liberty Reserve) Türkiye bankaları ile ne kadar anlaşmalı? Parayı Hesaba aktarabilecekmiyiz? Bunlar zor...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Bigtimebux
Silver  üyelik (20-04-2011)

900 ref  1930 tık (2.14 AVG) 15-08-2011
900 ref  1900 tık (2.11 AVG) 14-08-2011
900 ref  1896 tık (2.10 AVG) 13-08-2011
900 ref  1896 tık (2.10 AVG) 12-08-2011

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ağustos 2011, 01:00:48
Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Ağustos 2011, 00:43:00

Alertpay ile veya başka bir yöntem ile devam etmesi bence imkansız. Türkiyedeki (Diğer ülkeleri bilmiyorum) üyeler Paypal kapanınca dispute açmaya başlar. Buda siteyi sıkıntıya sokar. Çorap söküğü gibide devamı gelir. Adminin dediği yöntemler (Alertpay, Neteller, Okpay ve liberty Reserve) Türkiye bankaları ile ne kadar anlaşmalı? Parayı Hesaba aktarabilecekmiyiz? Bunlar zor...

Aktarirsiniz; dedigim gibi 15 dolar bir kesintiyle aktariyorsunuz sadece banka hesabi eklerken abidik gubidik bilgiler istiyor ama onlari da biraz arastirip bulursunuz. Ayrica para da pp gibi 3-4 gunde degil, en az 10 gunde hesabiniza geliyor. Paypal ile karsilastirilinca alertpay her bakımdan tam bir facia yani :) Ama onayli bir ap hesabiniz varsa her turlu paranizi ceker, banka hesabina istersiniz. Ben sahsen site devam ederse ap kullanirim. Ama sanirim su anki kurallarla ap ye para isteyemiyorum :)

enderege

Kuralları bozmalı yada Paypala devam etmeli. ;D
Eğer beni mağdur ediyorsa buna çözüm bulmalı. Ama bence bu iş bitti gibi. Alertpayda yeterli para yok diyor. Paypalda 123000$ varmış(bence devede kulak) ki kimseye yetmez. Hesabı boşaltmış gibi Nelson.

yingyang16

az önce denemek için hesabımda olan 9$ çekmek istedim fakat :(
You already have a cashout request!

The admin will send you the amount of $8.69568 soon.
If you are waiting too many days, please send us a ticket.

Ben yeni yatırım yaptığım için beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum ve dispute açıyorum.

Bux4cash da da paypal gitmiş ???

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ağustos 2011, 01:34:40

Ben yeni yatırım yaptığım için beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum ve dispute açıyorum.

Bux4cash da Paypal aktif. Dispute de hakkınızdır. Sizin adınıza hayırlı olur İnşallah.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ağustos 2011, 01:39:30
Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ağustos 2011, 01:34:40

Bux4cash da Paypal aktif. Dispute de hakkınızdır. Sizin adınıza hayırlı olur İnşallah.

Enderege yanlışın var bux4cash da da aktif değil  :( Rental balancene yada yükselme üyelik satın almaya gelirsen paypal butonun olmadığı görülüyor :(

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 16 Ağustos 2011, 01:45:05

Enderege yanlışın var bux4cash da da aktif değil  :( Rental balancene yada yükselme üyelik satın almaya gelirsen paypal butonun olmadığı görülüyor :(

Bende Cashout dediğimde Paypal aktif gözüküyor. Herhalde almıyor ama veriyor. Balance daki parayı çekebilirim ama 6$ gibi düşük bir rakam var. Çekmekde işime gelmiyor. Bugün 55$ Paypala ödeme yapmış. Ben Bir-iki gün bekleyeceğim dispute için. Şimdilik diğer ödeme yöntemlerine sıcak bakmıyorum.

enderege

Bigtimebux
Silver  üyelik (20-04-2011)

900 ref  1907 tık (2.11 AVG) 16-08-2011
900 ref  1930 tık (2.14 AVG) 15-08-2011
900 ref  1900 tık (2.11 AVG) 14-08-2011
900 ref  1896 tık (2.10 AVG) 13-08-2011
900 ref  1896 tık (2.10 AVG) 12-08-2011