TrafficMonsoon Yatırım gurupları Genel Konu

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2016, 05:26:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalekapisi

@ElisaMcCline  @varidat  Bilgiler dogrudur hocam. İlginiz icin tesekkur ederim.

ElisaMcCline

Merhaba arkadaşlar,

Hergün uğramadığını gördüğümüz birkaç arkadaşımıza daha ulaşmaya çalıştım fakat,

@4ne1ka arkadaşımız ile iletişimimizde sorun olacak gibi görünüyor.

kendisiyle iletişimi olan arkadaşımız var mı ?

6arti9

Merhaba ilginizden dolayı teşekkürler iban numaram guncel
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

bilalyuzugullu

ödeme bekliyorum :) bilgiler dorudur :y vede ellerinize, emeklerinize sağlıktır...  tekrar tekrar teşekkürler ikinizede :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 02 Mart 2017, 22:09:15
ödeme bekliyorum :) bilgiler dorudur :y vede ellerinize, emeklerinize sağlıktır...  tekrar tekrar teşekkürler ikinizede :)
Amanın da kimler gelmiş forumaa (prt)

celalibo

bilgiler doğrudur. bu arada sms ile iletişime geçtiğiniz için gerçekten teşekkürler. bu aralar o kadar yoğun bir dönemden geçiyorumki bu konuyu bırakın hatırlamayı evde bilgisayarım olduğunu bile düşünecek vaktim olmamıştı. tekrardan hatırlatma için teşekkürler :)

kilicaslan3873

varidat hocam  bilgiler değişti benim pm attım sana ilginize teşekkür ederim kolay gelsin

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celalibo - 03 Mart 2017, 00:09:42
bilgiler doğrudur. bu arada sms ile iletişime geçtiğiniz için gerçekten teşekkürler. bu aralar o kadar yoğun bir dönemden geçiyorumki bu konuyu bırakın hatırlamayı evde bilgisayarım olduğunu bile düşünecek vaktim olmamıştı. tekrardan hatırlatma için teşekkürler :)

Son dönemde foruma çok sık gelemediğini gördüğümüz herkese, telefon ya da SMS ile ulaşmaya çalıştım.
Malum, tuhaftır ama forumumuzda para toplamak çok hızlı ama dağıtmak çok zor oluyor.

12.000TL civarı bir miktar ve bize ait değil. Herkes alsın, dilediği gibi kullansın bir an önce :)

ikose

Bilgileri doğrudur. Emeğiniz için çok çok çok teşekkürler , ellerinize sağlık   (a)  @varidat  ve @ElisaMcCline  Hocam  (spk)