Bitcoin Nedir? + Cüzdan Edinme

Başlatan carlosnewt, 14 Ocak 2016, 19:56:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: ikose - 01 Şubat 2016, 20:50:03
şöyle bir şey buldum gelen gmail.mesajında
From an external account
modum coinbasede işlemin üstüne tıklayın, altta X Confirmation diye bir bağlantı var. Ona tıklayıp açılan sayfanın linkini bana gönderebilir misiniz :)

Roronoa

Coinbase'de her ödeme alındığında adresimiz değişiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Emin olmak için yine de soruyum adres sabit mi? Yoksa her ödeme alındığında değişiyor mu? Değişiyorsa sabit olarak ayarlıyabiliyor muyuz acaba?

Dio

Alıntı yapılan: Roronoa - 19 Şubat 2016, 17:40:06
Coinbase'de her ödeme alındığında adresimiz değişiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Emin olmak için yine de soruyum adres sabit mi? Yoksa her ödeme alındığında değişiyor mu? Değişiyorsa sabit olarak ayarlıyabiliyor muyuz acaba?
adres değişir ama önceki adresler yinede geçerlidir. Aşağıdaki konudaki mesajları okuyabilirsiniz.
www.gelirkapisi.com/bitcoin/coinbase-adresimin-degismesi/

Roronoa

Alıntı yapılan: Dio - 19 Şubat 2016, 18:21:36
adres değişir ama önceki adresler yinede geçerlidir. Aşağıdaki konudaki mesajları okuyabilirsiniz.
www.gelirkapisi.com/bitcoin/coinbase-adresimin-degismesi/
Teşekkürler. O zaman coinbase'i de kullanmaya başlıyorum.

utkuberk

şimdilix familyclix ödemelerini almak için, yapacağıma inanırsam diğer sitelerdende, bitcoin kazanmak için.teşekkürler konu sahibine ve burada katkısı olanlara.

yusuf530

tayfunxl

coinbase cüzdanı referans kazancı https://support.coinbase.com buralarda biyerde yazıyor ama sonuçta cüzdan bu çok  kazandıran bir program değil 100$ üstü para yatıran reften veriyor bişeyler,  Türkiye için  geçerli değil sanırım :)

theboss41

Arkadaşlar merhaba ben de bitcoin işine bulaşayım diyorum
http://www.gelirkapisi.com/bitcoin/bitcoin-nedir/ konusunu okudum bu konuyu da okudum. Kafama takılan bir kaç şey var yardımcı olabilir misiniz?
Bitcoin cüzdanı için en çok kullanılan ve memnun olunan hesap hangisidir? genelde coinbase denmiş ama btctürk de kullanılıyor anladığım kadarıyla. eğer coinbasede hesap açarsam paypaldaki gibi verified etme zorunluluğu var mı diğer sitelere yatırım yapmak istesem. Bi de bilgisayara cüzdan uygulamayı kurmak zorunda mıyım? Şu anlık bu kadar...:)
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cromwelle

Bende açtım detaylı bir konu olmuş. Bitcoin kasmak zormuş açıkcası arkadaş.

theboss41

Daha bitcoin cüzdanı açmadım, zorsa bulaşmasam mı ???