Bitcoin Nedir? + Cüzdan Edinme

Başlatan carlosnewt, 14 Ocak 2016, 19:56:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Celalcenk89

Forumda yeniyim arkadaşlar elimden geldiğince kendi başıma öğrenmeye calışıyorum bitcoini bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa sevinirim hepinize iyi forumlar şimdiden :)

znrcn

Alıntı yapılan: Celalcenk89 - 27 Ağustos 2016, 17:10:06
Forumda yeniyim arkadaşlar elimden geldiğince kendi başıma öğrenmeye calışıyorum bitcoini bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa sevinirim hepinize iyi forumlar şimdiden :)

Herhangi bir sorun var ise buraya yazabilirsin.

dangerboy34

faucetbox'daki faucetlerle uğraşıyorumda.Xapo kullanıyorum sadece btc faucetlerini kullanabiliyorum.Altcoinler içni ayrı ayrımı wallet açılması lazım ? 1 tane site yokmu hepsinin tutulduğu.

carlosnewt

Alıntı yapılan: dangerboy34 - 15 Eylül 2016, 01:22:36
faucetbox'daki faucetlerle uğraşıyorumda.Xapo kullanıyorum sadece btc faucetlerini kullanabiliyorum.Altcoinler içni ayrı ayrımı wallet açılması lazım ? 1 tane site yokmu hepsinin tutulduğu.
Var fakat pek iyi sayılmaz. Yani evet, ayrı ayrı bulmalısın. Bu arada hangi altcoini kazıyorsunuz veya hangi altcoin cüzdanı arıyorsunuz? Yardımcı Olalım :)

Bozkurt88

Güvenli bir bilgisayar, tablet veya sadece internet için kullandığınız android bir telefonunuz varsa Bitcoin cüzdanınızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Yaklaşık 3 yıldır kullandığım Electrum Wallet 'i bu konuda tavsiye ederim. [spoiler]https://electrum.org/#home[/spoiler]

3 adet kalıcı cüzdan adresi ile 4 adet geçici cüzdan adresi size sunuyor. Kaydolma aşamasında size sunduğu güvenlik algoritmasını unutmaz veya sürekli yanınızda taşırsanız Dünyanın neresine giderseniz gidin programı indirdiğinizde tekrar tekrar kurulum yapabilirsiniz. Transferler için madenci komisyonu ödeyip ödememek size kalmış her transfer sırasında size zaten soruyor. Yoğun olan saatlerde kullanmıyorsanız ücretsiz transfer yapabilirsiniz. Kontrol sadece sizde. Yaklaşık 45 dk sürüyor ücretsiz transferler ve 1 onay yeterli görülüyor. Ben yinede işim acil olmasa da madencinin emeğine karşılık olarak 300 satoshi ödemeye ayarladım cüzdanımı ödeme görünce hızlı gidiyor transferler. Hız için şunu biliyorum ödeme var mı yok mu diye programlanmış sistemler. Ne kadar ödediğine bakılmıyor. Karekod ile BTC alma veya gönderme seçeneği mevcut. Arzu edenler elektronik cüzdan makinesi sipariş edebilirler. Lakin ülkemizde BTC pek yaygın olmadığı içi ölü yatırım gözüyle bakıyorum. Borsa sitelerinde bitcoinlerinizi bırakıp güvenliği başkasına vermemeniz dileğimdir. Zira borsa batsa ve BTC'lerinizi alamazsanız kimse gözünüzün yaşına bakmıyor. Örnek milyar $'lık Tokya ve Malezya Bitcoin borsalarına yapılan hacker saldırıları nedeniyle o iki şirket iflas ettiğini bildirmişti. Coinbase'in aynı sonla karşılaşmayacağını kim garanti edebilir ki? Birikim yapanlar için nacizane tavsiyem cüzdanınızı yanınızda taşıyın. Bilginize.

siyamix2016

Xapo dan şaşmayın derim. güvenli bence.

Zeynl1907

Beyler yeniyimde ben uye oldum al sat kismina girince destekkenmeyen ulke diyor e siz nadil yatirim yapiyordunuz btc uzerinden sitelere anlamadim

kazims

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 11 Ocak 2017, 10:15:59
Beyler yeniyimde ben uye oldum al sat kismina girince destekkenmeyen ulke diyor e siz nadil yatirim yapiyordunuz btc uzerinden sitelere anlamadim

hangi site xapo mu

Zeynl1907

kazims

Alıntı yapılan: Zeynl1907 - 11 Ocak 2017, 12:54:37
Yok usta coinbase

al sat yapamazsın coinbase
türkiye desteği yok

ama cüzdanı kullanabilirsin
içinde btc varsa cüzdanda yatırım sitelerine yollayabilirsin
ama alım satım yapılmaz.