ters ibraz yardım

Başlatan cocoextra, 15 Ocak 2016, 17:10:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

merhaba arkadaşlar  ,  çok namuslu bir arkadaş ters ibraz açmış bana , ben bu arkadaşa herhangi bişi satmadım kendisi bana alacağım olan 500 liraya yakın bir para gönderdi , şimdi 16 liralık bir itiraz yapmış bunu kazanırsa diğerlerinide arka arkaya yollayacaktır büyük ihitmalle , nasıl cvp vermeliyim buna yardımcı olursanız sevinirim

[IMG]http://i12.photobucket.com/albums/a221/cocoextrar/ters_zps5rxxuzmx.png[/img]

enderege

Geçmiş olsun. :(  İşiniz zor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cocoextra

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2016, 17:20:57
Geçmiş olsun. :(  İşiniz zor.

Saol işin kötüsü itiraz etsem bile elimde hiç bir delil yok,  vatsap konuşmaları bile yok

danger_pc

Kimbu arkadaş forumdan falanmi

cocoextra

Alıntı yapılan: tolga_07 - 15 Ocak 2016, 18:00:08
Kimbu arkadaş forumdan falanmi

yok forumdan değil ,   diğer ibrazlarda  geldi 100 ve 150 liralık , geriside yoldadır  ne yapcaz bunları çıkamadım işin içinden

cocoextra

arkadaşla irtibata geçtim , yeminler etti yerlere yattı benim haberim yok banka açmış dedi 

aydyar13

Ters ibraz da iş zor, paypalı arayıp sorun kesin.

cocoextra

Alıntı yapılan: aydyar13 - 15 Ocak 2016, 22:04:10
Ters ibraz da iş zor, paypalı arayıp sorun kesin.

saatten dolayı yetişemedim , ilk işim pp aramak , onada söyledim bankayı arıycanı söyledi doğru yalan bilmiyorum artık

ptcsite46

Ne yemini ya bildiğin bankayı aramış işlem iptaslini istemiş

cocoextra

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 15 Ocak 2016, 23:14:39
Ne yemini ya bildiğin bankayı aramış işlem iptaslini istemiş

Bişiler yaptığı belli ama erkek gibi söylemiyor hâlâ yeminlere sığınıyo,,  hesabım şuan -300 lere düştü,  bu şekilde ödemeden hesabı kapatırsam ne gibi sıkıntılar olur acaba,  bu parayı ben ona yedirirsem çok zoruma gider,