Adsense Kazançları Hakkında

Başlatan Biradam, 16 Ocak 2016, 01:35:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Biradam

Arkadaşlar analytics de tahmini kazançlar ve reklam performansı diye iki bölüm var.Tahmini kazanç ile Reklam performansındaki paralar birbirinin yarısı neredeyse bunun sebebi ne?Hangisi gerçek?
Aralarındaki fark ne?Ayrıca adsense de tahmini kazançlar 0 örneğin Youtube tahmini kazançta dün 2 dolar kazanmışım reklam performansında 3.7 dolar adsense de 0 dolar gibi oran böyle.

Biradam

Ve neden orada yazan toplam kazancı alamıyoruz.Biz partner %20 kesiyor diye girmiyoruz adsense %50 kesiyor resmen

erenyener

İkiside hikaye adsanse yada partnerinin verdiği miktar haricinde diğerleri seni ilgilendirmesin onlar tık basına 0.01 veriyor ama tekil yada çoğula bakmıyor. Kafasına göre o tabloya kazanç yansıyor. Benim bu ayki kazancım 15$ gözüküyor partnerlin ödediği 21$ hiç uyuşuyormu ?

Biradam

Alıntı yapılan: erenyener - 16 Ocak 2016, 19:21:54
İkiside hikaye adsanse yada partnerinin verdiği miktar haricinde diğerleri seni ilgilendirmesin onlar tık basına 0.01 veriyor ama tekil yada çoğula bakmıyor. Kafasına göre o tabloya kazanç yansıyor. Benim bu ayki kazancım 15$ gözüküyor partnerlin ödediği 21$ hiç uyuşuyormu ?
Hocam sizce partnere geçmeli miyim.
Geçersem hangisine geçeyim?

Mucahid

Alıntı yapılan: Biradam - 16 Ocak 2016, 19:30:36
Hocam sizce partnere geçmeli miyim.
Geçersem hangisine geçeyim?

quize geçmede  :))

Multi Color tavsiye ederim

Biradam

Alıntı yapılan: Mucahid - 16 Ocak 2016, 19:33:50
quize geçmede  :))

Multi Color tavsiye ederim
Hocam quizi neden önermiyorsunuz herkes quize geçmemi öneriyor?

Mucahid

quiz kendi yt kanalını bile sildi kısacası kepenk kapatıyor şu an tavsiye etmiyorum

Biradam

hocam ayrıca izlenmeye para veren network var mı ?