Uygun fiyata web sitene ve youtube videona hit

Başlatan tiki93, 17 Ocak 2016, 00:40:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tiki93

Arkadaşlar socialhitcenter adminiyim sitemde reklam veren olmadığı için reklam veren çekmek için kampanya yapayım dedim

Sitede 50.000 kredi =1$ ediyor 50.000 puan 25.000 ziyaretçi demektir we sitenize bloğunuza veya youtube videonuza hit çekebilirsiniz

eğer memnun kalmazsanız kalan kredilerinizi istediğiniz zaman paraya çevirebilirsiniz

min veya max limit yoktur 0,01$ lik bile reklam verip deneyebilirsiniz 0,01=500 kredi oda 250 ziyaretçi demek

5$ üstüne 1 yıllık banner reklam hediye

10$ üstüne 1yıllık banner reklam+1 aylık vip hediye

NOT:
eğer hediye alan kullanıcılar ödeme talep ederse hediyelerin değeri düşülüp kalan miktar ödeme yapılacaktır

ElisaMcCline

Daha çok satış konusu gibi görünüyor. Promosyon tam olarak nedir ?

tiki93

sitem üzerinde almak isterseler 50.000 kredi 1.5$ sadece gelirkapısına özel geçici bir kampanya yapmak istedim 50.000 kredi 1$ yaptım

ibrhmsny

Biri youtube için hit mi dedi  :m
Yotube yemiyor deyoolar nasıl yapacaksın @tiki93
Her bir hit kaç sn veya dakika kalacak  :m
Reklamlara da tıklayacak mı  :m

tiki93

reklamlara tıklama garantisi yok 15sn minimum izleme

tiki93

imzamdaki siteye üye ol bak nasıl çalıştığına sistemin

oguzsurucu

Sagladiginiz hit tam olarak nasil ? Organik mi yoksa hitleap tarzi surf yada proxy ile mi gonderiyorsunuz eger organik ise yüklü miktarda satin alabilirim

ibrhmsny

tiki93

Alıntı yapılan: oguzsurucu - 20 Ocak 2016, 02:28:51
Sagladiginiz hit tam olarak nasil ? Organik mi yoksa hitleap tarzi surf yada proxy ile mi gonderiyorsunuz eger organik ise yüklü miktarda satin alabilirim
sistemi daha önce kullandınız mı bilmiyorum takiple kazan felan var aynı script mevcut sitemde ptc gibi reklamlar tıklanıyor belli bir saniye sonra krediyi kazanıyor imzamdaki siteye üzerinden gelicek hit bakın inceleyin hoşunuza giderse reklam verirsiniz