DreamHitz (SCAM)

Başlatan TwofuN, 06 Mart 2012, 17:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

(scm)

arkadaşlar bugün saat02.22 de ödeme istedim instant yazıyordu şimdi manuele dönmüş ve hesabını sordum bana yatırım yapıp yapmadığımı sordular.sonra üyelik çeşidimi sordular.en son AP-PP hesablarımın onaylı olup olmadığını sordular daha bahane bulamadılar üyelik çeşidim standard diye ödeme yapamayacaklarmış

ata07

Üzüldüm  :S Ben dream a tıklamaya devam etmiycekmiyim ne yapiyim ?

TwofuN

Alıntı yapılan: ata07 - 06 Mart 2012, 19:08:04
Üzüldüm  :S Ben dream a tıklamaya devam etmiycekmiyim ne yapiyim ?
ata akşama kadar bekleyecektim sonra mesaj atacaktım ama adamlar kırk dereden su getiriyorlar altü üstü 1$

tolgacan86

son durumları bilgilendirirsen sevinirim kardeş bende yeni tıklamaya başlamıştım..

gokovic

Bende refinizdim.
Siteyi birakiyormuyuz. ?

TwofuN

en son adamlar liberty Reserve veriyorlardı biraz küfürlü argolu birşeyler yazdım ban yiyeceğimden emindim ne olduysa artık alertpay verelim mi dediler eh olsun dedim şuan aldım ama adamlar kırk dereden su getirtiyorlar scam demem belki biraz erken oldu ama adamlar scam olmaya doğru gidiyorlar.
Not:Ref değişimi yaptığım arkadaşlar devam ediyoruz anlayışınız için teşekkürler  :-[

elif06

Alıntı yapılan: TwofuN - 06 Mart 2012, 23:11:20
en son adamlar liberty Reserve veriyorlardı biraz küfürlü argolu birşeyler yazdım ban yiyeceğimden emindim ne olduysa artık alertpay verelim mi dediler eh olsun dedim şuan aldım ama adamlar kırk dereden su getirtiyorlar scam demem belki biraz erken oldu ama adamlar scam olmaya doğru gidiyorlar.
Not:Ref değişimi yaptığım arkadaşlar devam ediyoruz anlayışınız için teşekkürler  :-[

güle güle harcayın:) o zaman tıklamaya devam refinizden

ElisaMcCline

Arkadaşlar bu siteyi scam ilan etmişsiniz ve scam sitelere taşınmış, ama devasm ediyor görünüyorsunuz .....
nedir durum ?

TwofuN

valla hocam ilk başlarda paramı vermiyorlardı sonra birden ap ister misin dediler bende ap-pp farketmez yeterki verin dedim ama scam sitelerden daha beter bir durumdalar.forumda parasını vermedikleri bi kaç kişi daha gördüm

ElisaMcCline

Ok, ben kesin scam ilan ediyorum, en azından görüp, yanılıp para yatıran olmasın..
Sitede zaten hesabı olanlar denemelerine devam etmek istiyorsa ederler ...

Bilgi için teşekkürler ;)

(scm)