İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

bunda önermek zor aslında bütçene uygun olana göre internette araştırıp bir bakman lazım ben LG severim mesela aldığımda LG'ydi ama senin tarzın nedir bilinmez :) Samsung mu dersin Sony mi ,Arçelik mi,  vestel mi,birsürü marka var artık , teknosadan v.s. alışveriş sitelerinde falan bir bak aklına yatan tvyi bul sonra onun  modelinin gogole da yazıp bir araştır neyi var neyi yok diyerek ,aklına yatana göre al ,para çok vermem işimi görse yeter dersende ucuz yollu olarak sunny,seg[Ki vestel üretiyor sanırsam ],premier'in uygun fiyatlı olanları vardı, ama tabiki kalitede önemli :) ; Özellikle premieri beğenmiştim 3XHDMI 1 PC VGA 1 USB portu vardı 82 ekranı 550liraydı hatta bir kaç yerde kampanyalı vardı 499dan ;Şimdik ne kadardır bilmiyorum ;ama birazda kaliteli olsun bari deyp LG almıştım.Kısaca bütçene göre araştır ; sonrasında beğendiğin TV nin özelliklerini yaz buraya Bu işten anlayanlar ona göre yönlendirme yaparlar Misal 1080p,  3D olsun 5M:1 vs.v.s ne istiyon nerden bilek değilmi :P :)

ElisaMcCline

Hakan' ın bahsettiği gibi, iş görsün bir TV yi 500-600 TL aralığında alabiliyorsun.
Ama almışken biraz daha ekleyeyim, Full hd olsun, SMART olsun, oyunum-internetin olsun, dijital receiver olsun, görüntüyü kaydetsin ... diyor da diyor insan :)
Kısaca beğenine, tercihine, ihtiyacına ve harcama gücüne göre birşey belirlemekisin.

Yakın zamanda baktık kayınço için.. bu 2 model mesela.

PC den TV ye DVI to HDMI kablo kullanacaksın, ses de göndereceksen basit çift taraflı stereo male to male  kulaklık jakı.

32" - Full HD - 100Hz - Led - SMART TV - Dahili dijital uydu - Ethernet
http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-32ln575s-32ln575s-32-82-cm-led-v,100-hz,-smart-tv,3xhdmi,3xusb/productdetails.aspx?I_ID=65802

Bunda fazladan 100 yerine 200Hz, - wifi bağlantı ve kayıt özelliği var
http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/philips-32pfl4258k12-32pfl4258k12-32-81-cm-full-hd-led,-dahili-uydu,-200-hz,-smart,usb-kayit/productdetails.aspx?I_ID=66529

hakanatik01

Aha benim tvye benziyor 1.si :) 

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Ağustos 2013, 18:43:38
Ama almışken biraz daha ekleyeyim, Full hd olsun, SMART olsun, oyunum-internetin olsun, dijital receiver olsun, görüntüyü kaydetsin ... diyor da diyor insan :)
bende de çok oluyor bu son zamanlarda araştırıyorum  beğeniyorum gideyim biran önce alayım kaçayım bir an önce oyalanmıyım diyorum ama olmuyor gene ,mağazaya bir giriyon ne alacağını bile unutabiliyon[Kadınların kıyafet alması gibi oluyor bende o yüzden pek gelen olmuyor,teknosa v.s. yerlere giderken  :P ]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ağustos 2013, 18:57:46
Aha benim tvye benziyor 1.si :) 
bende de çok oluyor bu son zamanlarda araştırıyorum  beğeniyorum gideyim biran önce alayım kaçayım bir an önce oyalanmıyım diyorum ama olmuyor gene ,mağazaya bir giriyon ne alacağını bile unutabiliyon[Kadınların kıyafet alması gibi oluyor bende o yüzden pek gelen olmuyor,teknosa v.s. yerlere giderken  :P ]

Teknoloji ve araba :)
Ama bir taraftan da şöyle düşün;
Bunları 1 sene kullanıp atmıyorsun ki. ve gelişen bir saha, en azından daha uzun süre güncel kalsın diyor insan :)
Bir TV yi en az 5 yıl, ortalama 10 yıl kullanıyorsun. birkaç yüz TL nin hesabını yapmak, bence daha maliyetli olur yakın gelecek için :)

hearme

ilginiz için tekrar teşekkürler... dediğim gibi 106 ekran panasonic tv'm zaten her anlamda işimi görüyor, normalde de ps3'ü oradan oynuyorum :) masaüstü bilgisayarda şu an 5 yıldır filan 22.5 inc ya da 22 inc LG var. çoook memnunum aslında ama monitor olmek uzere, o yuzden değiştirmişken arada tv dolu olduğunda ps3'de oynayabileceğim bir şey alayım istiyorum. çok ucuz da olmasın çok pahalı da... :) ben biraz bakayım buraya yazarım, ona göre değerlendiririz tekrar... tv almak daha pahalıya gelecek bana, en iyi monitor bakmak hdmi filan çıkışı olan :D

hakanatik01

işte 106 işini görmez bence  :P o TV izlemek için salonda falan durur :P 106 büyük kalır   PC için o yüzden iyi değil benimki 82 ondan bile memnun değilim öyle çok  arada bağlıyorum PC'yi keşke daha ufak alaydım dedim mesela hatta deneme amaçlı kablosuz sette aldım ama genede olmuyor alışkanlıktan ille ekranın içine girer pozisyonda dipdibe olucam monitörle,öpücen ,konuşucan ,yeri gelicek tokatı savurcaaksın ,yumruk atıcaksın ;tutup camdan atasın gelecek, dert ortağı yapacan monitörü yoksa tadı çıkmaz zaten  :P :))   55-56 ideal bence büyük ekran tv izlemek için tamam ama PC bağlanacaksa 55-56 en iyisi derim :P sen genede TV fiyatlarını da bak tabiki :)

CptGlorfindel

LG iyidir ya :) Ucuz oluyor güzel oluyor.
PS Move kullanıyorsan büyük ekran daha iyi tabii.
Paramız olsada Sony Bravia TV alsak :P

abcb

Alıntı yapılan: CptGlorfindel - 01 Ağustos 2013, 21:52:54
Paramız olsada Sony Bravia TV alsak :P

Hemen site linklerimi göndereyim, tıklamaya başla bence  :D
Takribi 10 sene sonra alırsın  :g

CptGlorfindel

Daha fazla :D Mezardan tık yapmam lazım :D

abcb

Günde 500 site tıklarsan mezara kalmadan bu işi halledersin  :g