İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hearme

masaustu bilgisayar icin yeni bir monitor almayi dusunuyorum. 22 inc civari.

normalde ps3'u 106 ekranda oynuyorum ama bazen masaustu bilgisayarin monitorunden de oynamam gerekiyor.

ne onerirsiniz ?

not: monitore ps3 baglamak icin ekstradan bir cihaz gerekir mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hearme - 31 Temmuz 2013, 20:35:55
masaustu bilgisayar icin yeni bir monitor almayi dusunuyorum. 22 inc civari.

normalde ps3'u 106 ekranda oynuyorum ama bazen masaustu bilgisayarin monitorunden de oynamam gerekiyor.

ne onerirsiniz ?

not: monitore ps3 baglamak icin ekstradan bir cihaz gerekir mi ?

Mevcut PC nizin çıkışı DVI ya sa D-SUB dır. O bağlantıdan öncelikle olmalı alacağınız monitörde. PS3 ü düşünürken eldeki PC yi unutmayın :)
Ek olarak HDMI portı olan bir monitör alırsanız sorununuz kalmaz. başka bir aparata da ihtiyacınız olmaz.

PS3 ü HDMI porttan bağlayabilirsiniz. Yine de PS3 cihazınızın arkasında HDMI out var mı bir bakın.
Bu bilgiyi o doğrultuda dikkate alın...
yeni eski tipleri vardı, yanlış bilgi vermiş olmayalım.
Gördüğüm PS3 lerde hep HDMI out vardı. Ama olmayan da var mıdır bilmiyorum.

CptGlorfindel

Eski fat kasalarda D-SUB veya DVI çıkışları bulunuyordu. NTSC veya PAL modellerine göre. Şimdiki 500 GB/Go modellerinde bu durum söz konusu değil.
PS1 veya PS2'den kalan AV kablosu ya da HDMI çıkışı var :) O yüzden HDMI'sız ekranlara pek yönelmeni tavsiye etmem.
LG IPS235V-BN öneririm. Fiyatı güzel kendisi güzel bi monitör :)

hearme

cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim. aslında 106 ekran'da oynuyorum ama bazen dolu oluyor tv :D o yuzden oyle oynamadigim zamanlarda pc karsisinda oynamam gerekiyor. hazır pc monitorunu degistirecekken oyle bir sey alayim istedim. ps3'e bi bakayim hdmi out var diye biliyorum... evet eldeki pc'^yi unutmamak gerekiyor :) LG modeline bakiyorum hemen

CptGlorfindel

İnsanın ağlayası gelebiliyor ama bizde eller mahkum ! Baban haber izliyorsa oturup bekleyeceksin usulü yapıyoruz  :D Ya da bir bakmışsın babanla Tekken 6 oynuyorsun :D HDMI var PS3'lerin hepsinde :) HDMI'lı ekran al HD HD güzel güzel yaşarsınız :D

hakanatik01

Ben TV almıştım memnunum tek kötü yanı biraz büyük almışım ,o yüzden arada bağlıyorum pcyi , 55-56 ekran bir tv bence güzel olur zaten 22'' karşılık geliyor monitörde istediğin zaman bağla PS3'ü ,PCyi, istemezsen aç Tv  izle :P

hearme

Alıntı yapılan: CptGlorfindel - 31 Temmuz 2013, 22:36:33
İnsanın ağlayası gelebiliyor ama bizde eller mahkum ! Baban haber izliyorsa oturup bekleyeceksin usulü yapıyoruz  :D Ya da bir bakmışsın babanla Tekken 6 oynuyorsun :D HDMI var PS3'lerin hepsinde :) HDMI'lı ekran al HD HD güzel güzel yaşarsınız :D

hehe bizimki belgesel delisi, belgelseller de bitmek bilmiyor :))) bi ara pes oynamistik ogretmistim biraz ama her mac farkli bitince birakti 3-5 mactan sonra :D

hearme

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Ağustos 2013, 00:03:57
Ben TV almıştım memnunum tek kötü yanı biraz büyük almışım ,o yüzden arada bağlıyorum pcyi , 55-56 ekran bir tv bence güzel olur zaten 22'' karşılık geliyor monitörde istediğin zaman bağla PS3'ü ,PCyi, istemezsen aç Tv  izle :P

tv'de bilgisayar denememistim hic :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hearme - 01 Ağustos 2013, 13:09:33
tv'de bilgisayar denememistim hic :)

Aslında TV özelliği olan monitör diye de düşünebilirsin. ;)

hearme

:D haklisin.. onerebilecegin bi model var mi acaba ?

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Ağustos 2013, 13:15:02
Aslında TV özelliği olan monitör diye de düşünebilirsin. ;)