İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Mezara kadar bekler ama o sarı arabayı da isterimmi diyosun  ???
İlknur kaç kaç  :D

CptGlorfindel

Olur abla neden olmasın :D Kaçmak kaytarmak yoook :D Sarı arabam gelene kadar binek olarak sarı geyik isterim

abcb

Geyikleri Elisa Hoca dağıtıyor  :g
Arabaya gelince, sıkıntı yok, 30-40 sene sonra kapında bil  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: CptGlorfindel - 02 Ağustos 2013, 20:57:03
Olur abla neden olmasın :D Kaçmak kaytarmak yoook :D Sarı arabam gelene kadar binek olarak sarı geyik isterim

İlk 10 a girdin sanırım (gyk) şimdilik sarı araba yerine idaret et :P (gyk)

hakanatik01

bu kadar sayfa okuyamam yuvarlandım gittim :P

konuda monitör bu arada :P

ikose

Arkadaşlar bu gün nereye yazı yazmak , yada şifre yazmak istesem,
yada forumdaki konulara yazı yazmak istesem Entera bastığımda bir yazı çıkıyor
Bu konuyu yazmak için 3 kere silmek zorunda kaldım, konulara yazdığım her cevabı editlemek zorunda kaldım , ne yapmalıyım,  (sns)
Hey, Check This Picture right here ->>> http://ge.tt/api/1/files/6D232Ds/0/b.........
Çıkan yazı bir üst sırada

tolgacan86

Linki biraz sildim çünkü direk virüslü dosya iniyor.. İyi bir virüs taraması yapman lazım, eğer işe yaramazsa sonra malware ve spybot taramasıda yapabilirsin.. Oda olmazsa son çare format :(

ikose

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Eylül 2013, 15:37:27
Linki biraz sildim çünkü direk virüslü dosya iniyor.. İyi bir virüs taraması yapman lazım, eğer işe yaramazsa sonra malware ve spybot taramasıda yapabilirsin.. Oda olmazsa son çare format :(
bu gün tıklama yaparken tuaf bir ekran açılıp kapandı şimdi , dosyalara bakıyorum, çok anlarım yaaa :))

tolgacan86

Virüs programı kurulu varsa onunla tam tarama yapman lazım ilk etapta, onu yaptıktan sonra bulunan tüm zararlı içeriği silmesini yada karantinaya almasını söylersin. Düzelmezse spybot programının linkini vereyim onu yükleyip onuda tarattırırsın, ondada olmazsa malware program linki verelim onunla denersin birde tam tarama, halen düzelmezse acil format atılması gerekli demektir :(

ElisaMcCline

Bir trojan downloader bulaşmış maalesef :(

Bunu bir deneyin isterseniz. Ücretsdiz sürümü sadece zaman sınırlı ve başarılı.
http://www.malwarebytes.org/