İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 21 Kasım 2013, 00:15:16
Avast son sürüm yükle tarat halleder kardeşim :)
Avast, ilk kurulumda şiddetle önerilir.. Ücretsiz olmasına rağmen, koruması oldukça iyi.
ama bir kere yara almış PC için avast' ı önermiyorum.
Coulers için hiiiiiiç önermiyorum.

Alıntı yapılan: sicher - 21 Kasım 2013, 00:16:46
daha olmadı microsoft security essentials yükle buda halleder yani daha da olmazsa formatı bas gitsin....

Eveeet, bu arkadaş ta Virüsler tarafından en iyi arkadaş seçilmiştir heralde :P.. Bana dokunmayan yılan olayı :D
Çok misafirperverdir.. Kimse dışarıda kalsın istemez :D

Coulers için tek korunma yöntemi, PC sini kapalı tutmak :P ...
Düşündüm de, ondan da tam emin olamadım aslında :g

hakanatik01

NOrton 360 + Malware olmazsa olmazsa PCde :P

Formatı kim attı ? Harddiskin 2ye bölünmüşse 2 yerede atıldımı v.s. diye gider aslında sorulacka soru çok olur :)
Antivirüsten çok Internet security paketlerini tercih et derim ben;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Kasım 2013, 00:24:28
NOrton 360 + Malware olmazsa olmazsa PCde :P

Formatı kim attı ? Harddiskin 2ye bölünmüşse 2 yerede atıldımı v.s. diye gider aslında sorulacka soru çok olur :)
Antivirüsten çok Internet security paketlerini tercih et derim ben;

Yok diyorum yok.. farketmez.. yer etmiş diyor baksana..
bence PC yi kapatsın, kurtulsun :P

hakanatik01

İyide nasıl yer etti hocam ya formatı atan atamadı yada formattan sonra ilk hangi programı v.s. kuruyorsa ondanmı geliyor noluyor sen napıyon PCye yahu :D

arshi

Elektrik kablolarından başlıyor coulers'in sorunu :P

hakanatik01

O zaman kolay başka yerde sarj edip bitene kadar kullansın :P :D Kabloda kaçak oalcağı aklıma gelmemiştri bak  8)

Coulers79

Virüsler cirit atıyormuş gibi yazıyorsun EMC hoca, durum o kadar vahim mi? Evet harddisk 2 parça, formatı C'ye attık Hakan.

Ya bir ara Nod 32 ESS kullanıcı adı / parola sorunu yaşadı. Bir iki gün güncelleme yapmadı ondan sonra ortaya çıktı.

arshi

Cirit atmak hafif kaçar beyaa..
Takım sporu yapmaları lazım o kadar adamın :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Kasım 2013, 00:27:50
İyide nasıl yer etti hocam ya formatı atan atamadı yada formattan sonra ilk hangi programı v.s. kuruyorsa ondanmı geliyor noluyor sen napıyon PCye yahu :D

Format atıklamıştır.. Sadece surface adreslemeleri temizlenmiştir muhtemelen :)

Coulers,
Gerçek bir formata ihtiyacın var. Ve demekki alışkanlıkların seni getirdiği yerler aynı.
Windows ilk açıldığında Avastı kur. Hatta avastı önceden indir. Bir flash siske falan kaydet.
Win kurduktansonra internete bile bağlanmadan önce antivirüsünü kur. Sonra her ne yapacaksan yap.

O sorunu çözemezssin. Çünki sadece buzdağının ucunu görüyorsun.. Sürekli birşeyler çıkartacak sana.
Zamanını boşa harcama o sorunlarla.

Coulers79

3 gündür midilli besliyom başka ne var ki? Ne avastmış be, yine mi format atacam?
Bu arada virüs programına geçici key girdikten sonra baya bir temizlik yaptım.
Öncesinde foruma giriş yapamıyordum. Foruma benden virüs bulaşmaz değil mi?