İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

ŞUAN TTNET  güzel bi kampanyasi var 2 yil taahhüt veriyorsun hiç para ödemeden modemi gönderiyorlar 3-4 gün içinde ben aldim gayet güzel çekimi fln tavsiye ederim :)

kazanpara

internet sağlayıcım d-smart fakat zaten ttnetten geliyo bağlantı :D neyse bağlantı kalitesinden zaten memnun değilim internet hızı 8 Mbps hızında 31 tl ödüyorum fakat modem acil şu an telefondan bağladım interneti o derece :D ne kadar ödüyosunuz @messli ?

messli

tel + net 16 MB hızında  = 61 TL oldu 2 yıl taahhütlü

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kazanpara - 26 Ocak 2016, 15:39:17
Modemdeki arızadan dolayı değiştirme kararı aldım bu nedenle bildiğiniz güvendiğiniz modem marka modeli varmıdır :D Yalnız çekim gücü yüksek olmalı 3 daire kullanacak bir de bütçeye uygun :D Tavsiyelerinizi bekliyorum :D

3 daire kullanacak da, ortadaki daireden besleyin bari de, can çekiştirmeyin gereksiz yere hayvancağıza :)

Çok yeni bir ürün değil ancak bence hala en iyilerden biri.
Airties 5650
Ayrı bir anteni yok. Kasanın kendisi panel anten olarak tasarlanmış, çekim gücü de iyidir. (çevredeki parazitler ve kullanılan kanallara karşı, farklı kanallar deneyin)

Fiber ya da ADSL ile çalışıyor. İleride geçecekler için bir önceden alım da olabilir :)
300Mbps ve N bandı var. (artık hepsinde var da bu yeni değil :) )
WiFi dışında 4 Ethernet port üzerinde.
Medya sunucu özelliği var.
USB port var. USB bir ürün takıp, paylaşıma açabiliyorrsunuz.
Bir de gereken arkadaşlar olabiliyor, bittorrent desteği de mevcut :)
180TL civarında alınabilir sanırım.

Ve son olarak, Airties ile bir bağım yok :P

Şaka bir yana, arada nadir de olsa çok iyi ürünleri çıkıyor, bence bu da onlardan biri.
Airties WUS300 wireless adaptörden sonra , bir de bu ürün benim için favori oldu :)

aydyar13

Ekranımda kırılma oluştu.Bazı videolarda ve internet sayfalarında sayfayı aşağıya kaydırıken kırılma oluyor. Bazen ortada bazen aşağıda bazen de yukarda. Geçenlerde format atıp win 7 ye düşmüştüm o zamandan beri devam ediyor. Ekran kartının driver ını kaldırıp güncel olanı siteden indirip tekrar yükledim bi değişiklik olmadı.

Ekran kartı driverı yüklü değilken sayfalarda gezerken bu sıkıntı yok ya da çözünürlük zaten düşük olduğu için gözüm farketmiyor :D

Ekran kartım Asus ATI Radeon HD 6950. Screen tearing diyorlar sanırım bu duruma ama çözüm bulamadım.Freescync desteklemiyor ekran kartım.

Tavsiye verebilecek var mı?

ElisaMcCline

Bunun gibi birşeyden m bahsediyoruz ?
Değilse ekran görüntüsü ya da ceptelefonuyla vs çekip paylaşabilir misin :)

[spoiler][/spoiler]

aydyar13

Video veya fotoda alınacak gibi değil belli olmuyor onda.

Anlık bendeki böyle bir çizgi üzerinden yanal kayma gibi değilde titreme şeklinde. Sayfayı sürükleme bittikten sonra titreme geçiyor kalıcı değil. Gösteremedim :(

Coulers79

1- PC ne masaüstü mü? 2- Fareyle sayfayı aşağı yukarı kaydırırken de oluyor mu? 3- Sürükleme derken tam olarak ne demek istiyorsun?
    Bu üçünün cevabını istiyorum senden. :D Sonrasında E.MC zaten cevap verir, takıldığı yer olursa :P gerisini ben itinayla sallarım.

aydyar13

@Coulers79 Masaüstü, Evet sürüklemeden kastım oydu :D Fareyle sayfa kaydrırken oluyor.

Coulers79

Eski driver'ını bulmaya çalış, bir hız problemin de olabilir. HDD, RAM, işlemci falan. Monitörün LPG'li değildir umarım. :g