İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bykazancom

internetin yavaş problemini çözdüm meğer güncelleme yapmadığım için hız yavaşmış  bütün güncellemeleri yükledim 5 saatımı aldı  internetin hızı 15 mbhz 'a çıktı.

bykazancom

bende windows 7 profosyonel yüklü windows 10'a yükselt diye bir uyarı geldi güncelleştirme sırasında windows 7'nin üzerine yükleyebilrimiyim nasıl olacak

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bykazancom - 22 Nisan 2016, 14:00:05
bende windows 7 profosyonel yüklü windows 10'a yükselt diye bir uyarı geldi güncelleştirme sırasında windows 7'nin üzerine yükleyebilrimiyim nasıl olacak

Yükseltme ile evet üzerine yükleyebilirsiniz. Eski haline dönebileceğiniz data yine PC de arşivleniyor.
3 ay boyunca geri dönmezsenizi eski win7 datası da siliniyor ve bir daha artık geri dönemiyorsunuz.

Tavsiyem. Bu şekilde geçişisiniz yapıp etkinleştirmenizi tamamlayın.
Update yapar gibi , sadece biraz daha uzun sürüyor. Win 10 yüklendiğinde datalarınız yinr yerli yerinde duruyor olacak.

Bir süre sonra, win10 da kalmaya karar verdiğinizde, tüm datanızın backup ını alıp sıfırdan win10 kurmanızı tavs,ye ederim.
Update gibi kuruluma oranla, sıfırdan kurulum ile PC çok daha hızlanıyor :)

ero

arkadaslar okik.me de gridi oynayamiyorum sabahtan beridir mozilla google denedim ayni hatayi veriyor
Adres geçerli değil

URL geçerli olmadığından yüklenemiyor.

Web adresleri genelde http://www.example.com/ biçiminde yazılır.
    Adreste düzgün bölü işareti (/) bulunduğundan emin olun. Bu işaret sola değil, sağa yatık olmalıdır.
baska siteler normal hatta grid oynayanlar var bende problem var yani
yardim edecek varmi bu konuda

gaddar

Konu açmayım dedim foruma anket açmaya çalıştım olmadı . Net yavaşlığından kaynaklı bi sorun mu acaba bu yoksa anket açılamıyor mu @ElisaMcCline

Coulers79

Paylaşımın neyse bu konudan paylaşırsan daha elverişli olur, sonuçta anket açmak yeni bir konu demek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gaddar - 25 Nisan 2016, 20:56:49
Konu açmayım dedim foruma anket açmaya çalıştım olmadı . Net yavaşlığından kaynaklı bi sorun mu acaba bu yoksa anket açılamıyor mu @ElisaMcCline

Açabilirsiniz, herhangi bir sorun yok :)

gaddar

Limitsiz bıraktım zamanı açmadı limit koydum açtı :m

bykazancom

arkadaşlar bende tp link TL-WN822N var 2-3 diş çekiyor idare ama ara sıra internette kopmalar oluyor

sonra şu ürünü sipariş verdim http://www.tp-link.com.tr/products/details/TL-WN8200ND.html    tplinkin başka bir modeli TL-WN8200ND  bunu kullanan varmı internetin çekim gücünü artırıyor diyorlar bu ürün hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan paylaşırsa bilgi sahibi oluruz

enderege

Alıntı yapılan: bykazancom - 07 Mayıs 2016, 19:27:37
arkadaşlar bende tp link TL-WN822N var 2-3 diş çekiyor idare ama ara sıra internette kopmalar oluyor

sonra şu ürünü sipariş verdim http://www.tp-link.com.tr/products/details/TL-WN8200ND.html    tplinkin başka bir modeli TL-WN8200ND  bunu kullanan varmı internetin çekim gücünü artırıyor diyorlar bu ürün hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan paylaşırsa bilgi sahibi oluruz

Ben buna benzer başka bir markanın ürününü kullanıyorum. Çekim gücünü  artırıyor. Fakat modemden uzaklığı, arada duvar vs. gibi etkenler verimi düşürüyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.