İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Farklı bir yerde TPlink in bir powerline adaptörünü kullanıyorum. Oldukça da memnunum.

P-LINK AV500 TL-WPA4220 kit.

Eğer modem ile aynı elektrik şebekesindeyseniz, aynı fazdan besleniyorsanız, tavsiye ederim.
300 metreyi deneme şansım olmadı ama 150-170 metreye kadar sorun yok, test edildi ve birkaç aydır kullanımda.
Ayrıca 150-170 metre sonrasındaki dağıtıcının gücü de düşük değil.

http://www.akakce.com/powerline-adaptor/en-ucuz-tp-link-tl-wpa4220kit-fiyati,1985790.html

bykazancom

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Mayıs 2016, 01:57:53
Farklı bir yerde TPlink in bir powerline adaptörünü kullanıyorum. Oldukça da memnunum.

P-LINK AV500 TL-WPA4220 kit.

Eğer modem ile aynı elektrik şebekesindeyseniz, aynı fazdan besleniyorsanız, tavsiye ederim.
300 metreyi deneme şansım olmadı ama 150-170 metreye kadar sorun yok, test edildi ve birkaç aydır kullanımda.
Ayrıca 150-170 metre sonrasındaki dağıtıcının gücü de düşük değil.

http://www.akakce.com/powerline-adaptor/en-ucuz-tp-link-tl-wpa4220kit-fiyati,1985790.html

hocam sizin dediğiniz prizden interneti alıp odalara interneti güçlü şekilde sağlayan cihaz onun için  modemde gerekli 

yalnız ben modem kullanmıyorum wireless adaptör kullanıyorum  çevredeki internet ağlarını bulan cihaz

benim kullandığım tp-link wn 822nd  3dbi  anter var  wifi sinyalı azaldığında nadiren internette kopmalar oluyor

ama şimdiki şipariş verdiğim tp-link wn 8200 nd'de 5dbi anten var  yani wifi sinyali yakalama şansı ve kopmadan internete girmek bunda daha iyi  çoğu yorumlarda fevkalaede iyi iş çıkartığı yazıyor bazı yorumlardada olumsuz yorumlar yazıyor
benim internet bağlanma yerim evimiz müstakil olduğu için teras katta bağlanıyorum  etraf açık dört duvar apartman içinde değilim etramızda apartmanlar var

kısaca wifi sinyalı açık alanda daha etkin bulunuyor internette kopmalar olmuyor

siparişim gelince detaylı bilgi vereceğim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

ElisaMcCline

Aslında sadece 5dbi lık bir anten alarak da deneyebilirdin o zaman sanki :)

Yok muydu arkadaşta veya mahalle bilgisayarcısında, deneyebileceğin bir 5dbi lık anter :)

Ama alınmış alınmıştır zaten, şimdiden hayırlı olsun :)

bykazancom

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Mayıs 2016, 11:29:10
Aslında sadece 5dbi lık bir anten alarak da deneyebilirdin o zaman sanki :)

Yok muydu arkadaşta veya mahalle bilgisayarcısında, deneyebileceğin bir 5dbi lık anter :)

Ama alınmış alınmıştır zaten, şimdiden hayırlı olsun :)

yok hocam öyle sökelebilecek bir yeri yok sökülenlende var başka anten taktınmı hiç çekmeyebilir her zaman

neyse teşekkür ederim kullnadığımda detaylı bilgi vereceğim

murratt

Arkadaşlar merhaba,

İş yerinde kullandığım bilgisayarda xp yüklü ve note 3 telefonumu usb ile bilgisayara bağladığımda bilgisayar telefonu görmüyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Teşekkürler..

umutrey

Arkadaşlar herkes bildiği ücretsiz vps veren siteleri yazarsa yardımlaşma olur

bycasper

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 sene önce açtığım site alexa da gözükmüyor. Kayıt olmaya çalışıyorum ücretli bir ekran çıkıyor. Siteme neobux,tms gibi sitelerden reklam verdim ama genede yok sebebi ne olabilir bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

[spoiler][/spoiler]

qolddraqon

bycasper

qolddraqon

resimden gördüğüm kadarıyla siten alexa ya kayıtlı değil yeni kayıtta ücretli

3 plandan birini alıp sana verdiği kodu sitene ekliyeceksin