Logo & Tasarım Konusu

Başlatan ElisaMcCline, 11 Eylül 2014, 18:53:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 11 Eylül 2014, 18:49:28
Arkadaşlar sitem için elimden geldiğince aşağıdaki gibi bir banner hazırladım.. ;)

Aslında istediğim banner, ptc siteleri için hazırlanan gif ler gibi geçişlerin tüm çerçeve için değil sadece yazılar için olmasıydı ancak kullandığım program (PhotoScape) ile geçişler tüm pencere için yapılabiliyor.. PhotoScape ile pencere içinde sadece yazıların geçişleri yapılamıyor/ya da ben bilmiyorum..

Sormak istediğim mesele ise pencerelerde sadece yazıların geçişlerinin yapılabildiği bir grafik/gif hazırlama programı biliyor musun ???

Yapmışsın ya ???
Aynı banner da bir sürü yazı geçişi var zaten.

6il9in

Bence ya soruda noksanlık var yada sevgili adminim siz sorulmak isteneni anlayamamış olabilirsiniz   O:-)

ElisaMcCline

Gif te, her bir frame ayrı bir yeni görsel oluyor. Sanırım onu soruyor Universitely.
İşi bittikten sonra optimize ederse boyutu düşer ama her frame de tüm görsel olmak zorunda.

Tam olarak istediği için, banner ın flash olması lazım.

6il9in

Sankim soruya editleme yapmış gibi hissettim  :P

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Eylül 2014, 18:53:30
Yapmışsın ya ???
Aynı banner da bir sürü yazı geçişi var zaten.
Alıntı yapılan: bilqin - 11 Eylül 2014, 19:23:19
Bence ya soruda noksanlık var yada sevgili adminim siz sorulmak isteneni anlayamamış olabilirsiniz   O:-)
Tam olarak açıklayamamışım, istediğim banner tarzı aşağıdaki gibi.. Bu tarz bannerlarda arka plan bir şekilde sabit kalıyor ancak yazılar farklı efektler ile kaydırılıyor, benim istediğim ve yapamadığım da bu işte..

Kendi banner ımda sabit bir çerçeve hazırladım ve her ifade için ayrı ayrı düzenledim.. ardından hepsini peş peşe getirince ve uygun efektler ile bu hale getirdim.. misal sağdan sola geçiş istediğimde çerçeve komple sapdan sola gidiyor bense sadece yazıların kaymasını arka planın olduğu gibi kalmasını istiyorum..

Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Muhtemelen flash yapıp gif output alınıyordur.

bilge8408

Ana geçişleri biraz daha yavaş yaparsan daha iyi olur gibi mesela şu şekilde;

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Eylül 2014, 22:24:20
Muhtemelen flash yapıp gif output alınıyordur.
Kuzen uğraşıyordu flash ile ama swf kodlu bir tasarı yolladı, açamadım bir türlü benim pc de.. sonra ne yaptı hiç sormadım, illa flash ile olacaksa kapısını tıkırdatayım yine :)

Alıntı yapılan: bilge8408 - 11 Eylül 2014, 22:56:43
Ana geçişleri biraz daha yavaş yaparsan daha iyi olur gibi mesela şu şekilde;
Resim adedi fazla olduğu için (11 adet) totaldeki süreyi kısabilmek için aradaki resimlerin geçişini hızlandırmıştım, ancak azcık daha uzatılabilir süre.. :y

Bilge sen kendin mi hazırladın banner ını.. Kendin yaptıysan basit bir program mı kullandın yoksa flashlık bir iş mi ???
Şu sıra imzasız'ım...

KA4

Adminler Kabul Ederse Yarışma Yapalım Hem logo Değişir Güzel olur ? admin isterse ben yaparım

ptcsite46

Bende yaparım... Ödüllerde İmza Banner , VİP üyelik, 2 haftalık forumda banner reklamı vs. olabileer:D