Logo & Tasarım Konusu

Başlatan ElisaMcCline, 11 Eylül 2014, 18:53:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bayram4558

Yasaklı üye tam okunmuyor sanki.

thebuxme

Mehraba TheBux a yeni banner yaptim iyi mi kotu mu soyleyin aman.

KA4

berke

guzel olmus elınıze saglık

berke

Ufuko

Alıntı yapılan: thebuxme - 28 Kasım 2015, 15:45:15
Mehraba TheBux a yeni banner yaptim iyi mi kotu mu soyleyin aman.

Bannera koyduğunuz referans linki kaldırıldı.

aydyar13

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: KA4 - 28 Kasım 2015, 09:58:30
Arkadaşlar Öncelikle Sitede sponsor üye , yönetici , bölüm moderatoru gibi ranklar var bende daha havalı durması için ranklara şöyle bir şey yaptım 2 3 örnek beğenirseniz @ElisaMcCline adminimiz bizi kırmadan koyar rankları :D ( renkler değiştirilebilir )

Güzel olmuş @KA4 , eline sağlık :) :y
Yanlız bu konuda da bir sıkıntımız var, o yüzden bu konu da listemizde olmasına rağmen ötelemek durumunda kaldık :)
Alanımız biraz dar. Profilde gördüğün tüm alanı kullanamıyoruz. Bu durumda da görselliğe hitap edemeyen , yazılar görünsün diye görsele oranla büyük kazılı birşeyler koymak gerekiyor, bu da işin keyifini kaçırıyor :)

Düşündüğün için de ayrıca teşekkür ederim :)
Kıyıya köşeye attığım birkaç olabilecek var gibiydi aslında, denk gelirsem, seninle bir irtibata geçerim :)

Bu arada, bu sıralar herles benim yapılacaklar listesinden birşeyler paylaşmaya başladı :m Listeyi mi görüyorsunuz nedir :m
Kıllandım hee :D

ricci

Alıntı yapılan: KA4 - 28 Kasım 2015, 09:58:30
Arkadaşlar Öncelikle Sitede sponsor üye , yönetici , bölüm moderatoru gibi ranklar var bende daha havalı durması için ranklara şöyle bir şey yaptım 2 3 örnek beğenirseniz @ElisaMcCline adminimiz bizi kırmadan koyar rankları :D ( renkler değiştirilebilir )

Eline sağlık yeni gördüm ama güzel çalışma. Tebrikler  :y