8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Başlatan yingyang16, 08 Mart 2012, 03:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum... :)

bilalyuzugullu

evet; tüm kalbimle katılıyorum  (k)

nouma26

tüm dileklerinize katılıyorum hocam  :)

ElisaMcCline

Önce;
Tüm bayanların dünya kadınlar gününü kutlarım. :)

Sonra:
Bana göre; Böyle bir günün var olması bile, hiçbir zaman eşitliğin var olamayacağının ve bunun kadınlar tarafından kabulünün göstergesidir... Bence hiç olmamalıydı.
Yılın 1 günü dünya kadınlar günü ooooh, deyip geçilememeli bu konu...
Geriye kalan 364 gün 6 saat de erkeklere kalıyor çünki. Dünya erkekler günü olmadığı için hayıflanan erkek görmedim :)

Neyse, zopa yemeden yazıma son vereyim... yanlış anlaşılacak gibi geldi şimdi ama yazdıklarımı da silmeyeceğim. :)

Ben bu ve benzer günlerin hepsine karşıyım... :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Mart 2012, 11:33:48

Bana göre; Böyle bir günün var olması bile, hiçbir zaman eşitliğin var olamayacağının ve bunun kadınlar tarafından kabulünün göstergesidir... Bence hiç olmamalıydı.

:y Sözün bittiği yer ve teşekkürler :y

AnilK

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Mart 2012, 11:33:48
Sonra:
Yılın 1 günü dünya kadınlar günü ooooh, deyip geçilememeli bu konu...
Geriye kalan 364 gün 6 saat de erkeklere kalıyor çünki. Dünya erkekler günü olmadığı için hayıflanan erkek görmedim :)

Neyse, zopa yemeden yazıma son vereyim... yanlış anlaşılacak gibi geldi şimdi ama yazdıklarımı da silmeyeceğim. :)

Ben bu ve benzer günlerin hepsine karşıyım... :)

Aynı düşüncedeyim. Ama bu günün kaldırılması işleri daha da kötü yapacağından, 9 Mart'ı Dünya Erkekler Günü yapsınlar herkes rahat etsin :D

ElisaMcCline

Yingyang hocam,

Bu fikirleri yanlış anlamadığınızı umuyorum, konunun sizin paylaşımınızla ilgili olmadığını hatırlatmama gerek yok sanırım.
Birden çok rahatsız oldum...  :-[

Paylaşımınız için çok teşekkürler. :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Mart 2012, 16:10:37
Yingyang hocam,

Bu fikirleri yanlış anlamadığınızı umuyorum, konunun sizin paylaşımınızla ilgili olmadığını hatırlatmama gerek yok sanırım.
Birden çok rahatsız oldum...  :-[

Paylaşımınız için çok teşekkürler. :)

??? Bu tip günlerin bende 1 gün için kutlanmasına karşıyım  ;) Fakat bu tip günler özellikle 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorsa bunu görmezden gelip umursamamakta olamaz ;)

Sevdiğimiz kadınlar(Anne,Eş,Abla,Teyze,Hala,Arkadaş) için içinizden geldiği zamanlarda iyiki varsın hayatımda diyebiliyorsanız ne mutlu :)

Herkesin fikir ve görüşleri kendine özeldir ;)

enderege

Forumdaki bayan üyelerimizin, bey üyelerimizinde bayan eş,akraba,dostlarının kısaca tüm bayanların günü kutlu olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Forumumuzdaki tüm bayanların Dünya kadınlar günü kutlu olsun :)