8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Başlatan yingyang16, 08 Mart 2012, 03:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 07 Mart 2014, 23:14:19
Herkese  ???
:D :D :D olsun  :g
Bir geldim pir geldim diyosun hatunnn :g
herkese tabiii
başlıyımmı saymaya
tüm bayan üyelerin, bayan modların, evli olan erkek üyelerinin eşlerinin, evli olmayan erkek üyelerin sevgilerinin, oda yoksa annelerininnn........ :))

Coulers79

Haftada bir dırdırdan bir şey olmaz.  :g

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 07 Mart 2014, 23:16:25
Bir geldim pir geldim diyosun hatunnn :g
herkese tabiii
başlıyımmı saymaya
tüm bayan üyelerin, bayan modların, evli olan erkek üyelerinin eşlerinin, evli olmayan erkek üyelerin sevgilerinin, oda yoksa annelerininnn........ :))

Halalarının, eltilerinin, görümcelerinin, baldızlarının ................  :D :D :D

HeadSh0t

Bütün Kadınların "Dünya Kadınlar Günü" Kutlu olsun   (spk)

ikose

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 07 Mart 2014, 23:25:36
Kutlu olsun  :P
ayıp amaaaa, bu smiley  yakıştımı bu cümlenin yanına, annenin Tlf. nosu neydi bakıyım senin :))

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ikose - 07 Mart 2014, 23:27:19
ayıp amaaaa, bu smiley  yakıştımı bu cümlenin yanına, annenin Tlf. nosu neydi bakıyım senin :))

Aman hocam sonra netsiz filan bırakır beni. Pc yi yasaklar. Dur editleyeyim en iyisi. :P

hakanatik01

Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun ;

Ayrımcılıktan başka birşey değil bu yahu erkekler günü neden yok ? :P önemli olan insan olmak değil mi :P haftasonuna denk gelmesi de güzel olmuş ama burada sinemalar falan bedava oluyordu evde bana kalır kadınlar gününde kafa dinlemek gibisi yok :P

cihan77

Herkesin Dunya Emekci Kadinlar Gunu Kutlu Olsun.
Dunya emekci kadinlar gunu vesilesi ile bu ugurda yasamini yitirmis tum insanlari saygiyla aniyorum.
Kadinlarin emek ve esitlik icin asirlardir surdurdukleri direnis mucadelelerinide selamliyor ve destekliyorum.

8 mart tum dunya emekci kadinlarin bir zaferi oldugu icin oncelikle forumdaki bayan arkadaslarin daha sonrada tum dunyadaki kadinlara kutlu olsun.

nouma26

Dünya kadınlar günü herkese kutlu olsun....