4LevelSBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 08 Mart 2012, 22:41:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

(scm)

SCAM

Mumkun oldugunca 0.1$ altındaki  PTc ler ile pek ugrasmak istemiyorum. tabiki arada beyendigimiz siteler hariç.
Toplu tıklama var 0.01$ reklam basına 10 reklam 2 dk da siteyle işimiz bitiyor vakit almiyor bu yonden güzel.

Site Adı: 4levelsBux
Tık Değerleri: 0.01$
Reklam Sayısı: 10
Ödeme Limiti: 4$
Günlük Kazanç : 0.1$
Ödeme Yöntemi ve Süresi: Alterpay - PaypaL - Liberty Reserve
NOT : Sitede TopLu Tıklama Var.Bilginize. tek tek uğraşmayın.

Refimden üye olursanız sevinirim..
Herkese bol kazançlar. ($) ($) :g

sreklet

Bu sitenin proofs kısmına bakdım 1 doların altında ödeme alanlar bile var şu an itibarıyla.Acaba yatırım yapanlara mı veriyorki  ??? . Üye olacakdım referer kısmında Nobody yazıyor.Eğer düzeltirsen linki hem bi denemişde olabiliriz. 8)

ikose

Sitede tüm üyelere ödeme mn 1$
ve ödemeleri ister AP ister LR ye yapabiliyorsunuz..
APye alacağınız ödeme net 1$ olmak zorunda ve sitenin 0,10$ kesintisi var.
LR ye ödeme istediğiniz taktirde 0,90 ödeme alıyorsunuz birde LR kendi kesintisi var 0,01-0,02$ gibi
bu nedenle prooflarda 1$ altında ödeme görüyorsunuz..
ve site hala ödemelerine devam ediyor..
Bol Kazançlar..

ElisaMcCline

gokovic in ref linki neden nobody görünüyor ??? Belirli bir süre direk ref edinememe gibi bir durum mu var acaba sitede ?
Üye olan başka kim varsa, ref linki kontrolü yapabilir mi acaba...

ikose

Yok Elisa Hocam..
Sitede admin değişti ve hesaplar sıfırlandı..
Biz yeniden hesap açtık..
Yeni admin ödemelere devam ediyor
ama sanırım Gökhan hesap yenilemedi.

hakanatik01

en beğendiğim siteydi ama yatırımsız refin bir anlamı yok direkt reflerin kazancı 0 eğer yaıtırm olmazsa ama bir yandanda oranı çok iyi 10-13 gün arasında 1 dolar olunabiliyor 2 defa ödeme aldım bende burdan... 3.ye gidiyorum bakalım admin mesaj atmış bugün kötü haberler yakında gelicek diye birde cheat linki koymuş tıklayanlardan 0,50 gidicekmiş diye devam eden varsa o linke dikkat etsinler.... 2doalr birikti benim 10-11 güne 3 olur istek yaparım bakalım ne olucak:) 1 dolarıda admin attı ondan 3.ödeme kısa sürcek bukez:) ödemelerde 1-2-3-4-5... diye artarak gidiyor toplu tıklamada kalktı

yorkashton

günlük kazancı 0.1$ sa bende üye olabilirim :) toplu tıklama derken?  tek tıkla hepsi bitiyomu?

ikose

Alıntı yapılan: yorkashton - 26 Mayıs 2012, 00:47:41
günlük kazancı 0.1$ sa bende üye olabilirim :) toplu tıklama derken?  tek tıkla hepsi bitiyomu?
Toplu tıklama kalktı malasef..
günlük kazanç 0,099 amaaaa 99 tık..

yorkashton

0.01lik  99 tık olsa tıklardımda toplu tık yoksa çok zaman alır  :g

hakanatik01

diğer sitelere tıklarken aradan çıkıyor ama zaten tıklanan o kadar çok site varki ;) endense admine laf söyletmiyorum ekstradan 1 dolar verince bana aramızda bir bağ oluştu galiba  :g