Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thetarki

24 Jan 2017   Voluntary strike-off action has been suspended

View PDF ( Voluntary strike-off action has been suspended - link opens in a new window ) (1 page)
20 Dec 2016   First Gazette notice for voluntary strike-off   
View PDF ( First Gazette notice for voluntary strike-off - link opens in a new window ) (1 page)
09 Dec 2016   Application to strike the company off the register   
View PDF ( Application to strike the company off the register - link opens in a new window ) (3 pages)

kaynak https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09152272/filing-history

headblood

Yeni yayımlanan habere göre; şu ana kadar birikmiş olan günlük kira ve teminatlardan sadece teminat miktarlarının 15 Mart'ta ödeneceği, Nisan ayında ise kira bedelinin yarısının ödenip diğer yarısının ise current'e atılacağı bilgisi var. Ödeme bekleyenlerin bilgisine... (spk)

erhanay

şu saatten sonra teminatı kurtarsak öpüp başıma koyarım çok kaçtı bu işten bizede. :)

thetarki

yukarda belirttiğim işletmeye son verilmiş neden ödesin ki (bence)

headblood

Alıntı yapılan: thetarki - 06 Mart 2017, 17:22:16
yukarda belirttiğim işletmeye son verilmiş neden ödesin ki (bence)

Hocam gönderdiğiniz iletide işletmenin feshi onaylanmadı. Ayrıca firma 26 Aralık veya Ocakta yeni bir şirket açtı İlgiltere üzerinden. Bu da firmanın isim değiştirip devam edeceği yönündedir. 1 sterlinle açılmıştı kairos planet, ama yeni şirket 10.000 veya 20.000 ile açıldı. Bilginize...

Not: Bu arada bana kart ulaştı. Çekimi oradan gerçekleştireceğim. Çektiğimde isterseniz sizi bilgilendiririm. Bu saatten sonra kairosla devam edilmez. Ben questrayı geç fark ettiğime üzülüyorum. Çeker çekmez yatırıma burdan devam edeceğim kesinlikle...

barabey75

....

kwon35

hikaye bu dolandırıcılık

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]