Kairosplanet.com - (SCAM)

Başlatan gurkan05, 27 Ocak 2016, 02:02:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pianistim

Alıntı yapılan: maex_bloore - 05 Aralık 2016, 17:48:03
şu an çekebilen  para yok kariosda beklemede herkes
ne zaman acılır peki para çekme

ryumeri

getmyads tna myadsino gibi firmalar varken kairosa girmek tek kelimeyle adrenalin

parin35

Ben gerek internet ortmanda gerekse cevremdi kisilere sisteme girmemeleri yonunde surekli telkinlerde bulunmustum gecmis olsun ...

bandanar

Geçmiş olsun herkese  :( Bankayla parasını yollayanlar ciddi zarardaysa chargeback i denesinler belki kurtarabilirler paralarını.

erhanay

şu an swift yolu ile çekim talepleri oluşturulmaktadır ben bu taLepde bulundum ilgilinen arkadaslarında talepde bulunmasını öneriyorum.
ayrıca sistemde sıkıntı olduğu konusuna gelince kairos paraları farklı bi kaç yoldan vermeyi denedi bankalar kabul etmedi patlamış olsa sistem kapanırdı zatenbu meseleyi de kairos card çözecektir. şu anda yatırım yapılmasını ne kadar saçma görüyorsamda sistem para ödemezken hala üye olan insanlarda sahiden adrenalin arıyorlar bencede :)

parin35

Alıntı yapılan: erhanay - 22 Aralık 2016, 11:45:48
şu an swift yolu ile çekim talepleri oluşturulmaktadır ben bu taLepde bulundum ilgilinen arkadaslarında talepde bulunmasını öneriyorum.
ayrıca sistemde sıkıntı olduğu konusuna gelince kairos paraları farklı bi kaç yoldan vermeyi denedi bankalar kabul etmedi patlamış olsa sistem kapanırdı zatenbu meseleyi de kairos card çözecektir. şu anda yatırım yapılmasını ne kadar saçma görüyorsamda sistem para ödemezken hala üye olan insanlarda sahiden adrenalin arıyorlar bencede :)
Hocam adrenalinmi :D ben karios un adini kerizyol olarak degistirmeyi teklif ediyorum :)

erhanay

swiftle çekimde bu ay sıkıntısız bi aşama geçirirse de bi önerin var mı ?

alihanfb

medyada çıkan asılsız haberlere inanmayın kairos paraları ödemeye başladı (dik)

ryumeri

Arkadaşlar bu işi anlamadım valla benim bir yatırımım yok ama yatırım yapmış insanlarında artık ödeme aldığını söylediklerini gördüm duydum. O haberlerde karalama haberlermiş özellikle megaholding taraftarlı yaptığı söyleniyor yani çok karışık şuan durum. Eğer böyle birşey varsa bile bence gireceek arkadaşlar ocaktan sonrasını beklesinler gözlemlesinler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi