clixsense anket

Başlatan MRCOE, 27 Ocak 2016, 06:55:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MRCOE

Arkadaşlar bugün erken saatlerde gelen mail anket geldiğini söyledi. Umutsuzca girip bakayım ankete dedim. Ve ankette 3-4 soru sordu anket tamamlandı dedi $1.33 verdi :D Ben şok ben vefat ben iptal :D Eğer size de geldiyse anket kaçırmayın derim :)

mahocan

su içiyormusunuz? Günde ne kadar su içiyorsunuz? Günde 8 bardak su içmeniz gerektiğini biliyormusunuz? dedi ve ödemeyi yaptı  (prt)

MRCOE

aynen öyle :D hayırlı olsun :D

savas06

aynen banada sabah 6.30 gibi geldi.sağlıklı yaşamla ilgili.arkadaşın dediği gibi 3-4 soru sordu.dün ilk ödememi aldım clixsense den.daha yeniyim arkadaşlar bu reklam sitelerinde.önerilerinizi beklerim.herkese bol kazançlar ($) ($) (hp)

bayram4558

yazıyı okudum bana da geldi ve su içtik gitti

koray4316

bana dünde bugünde geldi 2 defa 1.33 :D

ikose

Giriş yaaptım ama aneti açmadı  :(

messli

@ikose  yanliz degilsin :D bende yapamadim kota dolmuş dedi :D daha sonra opionsurveyste yaptim 0.75 $ razi olduk :y

sametseven

Bana aynı değerde bir tane sağlık anketi gönderdi ama anketten attı. 10 dakikamı çaldı (zopa) ondan sonra 25 centlik sevgili anketi verdi teselli olarak

erenyener

arkadaşlar ben anket yaptıgımda surekli anketlerden atıyor. surekli bu ankete uygun deilsin diyor. Ne istiyor allahmı arıyor sitede anlamadımki. 10 anketin 10ndanda atılıyorum :d bi çözümü olan varmı