60 günde - geri dönüş %120 (kazanç %20)

Başlatan ata07, 28 Ocak 2016, 01:19:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 20:49:28
@celalibo ne kadarlık yatırım düşünüyordun  ???
senin kadar çok olmıcağı kesin :)
faturaların toplam miktarına göre 200-300 arası. faturalar beklediğimden fazla gelirse daha da azalabilir. aslında sizin niyetiniz var ise kalan miktarı kapatın da yatırım başlasın. bekletmiyelim @ata07 'yi. bir türlü benim faturalar kesilmedi.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: celalibo - 02 Şubat 2016, 09:46:28
senin kadar çok olmıcağı kesin :)
faturaların toplam miktarına göre 200-300 arası. faturalar beklediğimden fazla gelirse daha da azalabilir. aslında sizin niyetiniz var ise kalan miktarı kapatın da yatırım başlasın. bekletmiyelim @ata07 'yi. bir türlü benim faturalar kesilmedi.
Biz @ata07 yi bekletmiyoruz o bizi bekletiyor  :g
Böyle beklemeye devam edersek , yatırım için epey yer açılır merak etme  :g

ata07

Arkadaşlar 5'inde toplayacağız yatırımımızı sizin için nasıl uygunsa o şekilde ayarlıyalım miktarı @celalibo ayın 5'i sana uygun olur mu ?

ibrhmsny

ata07

Arkadaşlar yatırımları bugün alabilirim pm ile hesap bilgilerini ilettim.

celalibo

@ibrhmsny kalanını sen alabilirsin. ben maalesef katılamıyorum  *)

ibrhmsny

Yatırım için kendi hesabıma düşen pay,
@ata07 ye havale edilmiştir..

schön

Pm.den verilen hesap bilgisine 500 tl an itibariyle yolladim teyit edermisiniz ata bey

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ata07

Ödemeler tamamlanmıştır sonradan yapılan değişiklerle grupta toplanacak para 2.800TL olarak belirlenmiştir. Eve geçince ayrıntılı olarak konumuzu editleyeceğim, hepimize hayırlı olsun.