Gptbee - Yeni Gpt Sitesi

Başlatan kazims, 29 Ocak 2016, 02:26:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazims

[IMG]http://gptbee.com/images/banners/13.gif[/img]

BEKLEMEYE SON

[spoiler]* Arkadaşlar Minutestaff Kısmında 20 Saniye Yada Başka Zaman Beklemesi Yok.

* Mesela Click Kısmına Girdiğimizde İlk Önce Puan Alacağımız Sayfaya Tıklıyoruz. Orda Dönen Şeyi Beklemeden Sayfa Açılır Açılmaz Hemen Ardından Klavyemizdeki TAB Tuşuna Basıyoruz.

* Tab Tuşuna BAstığımızda Hemen MAvi YAzan YAzı ÜZerine Geliyor ENTER a Bastığımızda Sayfa Açılıyor. Önemli Olan Mavi YAzan Yazıya Tıklamak. Ardından Hemen Diğer Açık Ana Sayfaya Dönüp Click e Tekrar Tıklarsak Beklemeden diğer Puanlarıda Aynı Şekilde Yaparak Almış Oluruz.

* Kısaca Puan Sayfası -Açılan Sayfa Hemen TAB Tuşu Hemen Enter - Geri Dön Baştan[/spoiler]

Yeni Bir GPT sitesidir.

* Dollarclix İle Aynı Özelliklere Sahip.

* 1 Honey 0.01$ Ediyor

* Bunu Paraya Yada Parayı Puana Çevirebiliyoruz

* Ödeme Limiti

- Paypal $2
- Perfect Money $2
- Skrill $2

Sitedeki Para Kazanma Yöntemleri:

* Buradaki Sitelerin İçeriği: Anket - Görev ( Tasks) - Download - Mobile App İndirme ( Android Yada İphone ) - Video İzleme - Verdiği Bir Siteye Kayıt Olma

Diğer Konular:

* Siteye Kendi Sitenizin Yada Diğer Ptc/Gpt/Hyip Sitelerinizin Reklamını Verebilirsiniz. İki Şekilde Reklam Verilebiliniyor.

1- Banner Reklamı

2- PTS Reklamı

* Promo Kod Mevcut

* Sakın Vps Yada Proxy Kullanmayın Banlanırsınız

KAYIT OLMAK İÇİN LİNKİMİZ

carlosnewt

minutestaff taktiği için teşekkürler
keriz gibi bekliyodum 20 saniyeyi şimdi ışık hızında bitiriyom :D

serdar5418

Banada söyler misiniz bende yapayım ışık hızında. Allah rızası için :)

utkuberk

spoiler içerisinde yazılı

serdar5418

Hocam bulamadım. Birde gptbee de puanı nasıl çevircez nakite onu da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

kazims

Alıntı yapılan: serdar5418 - 17 Mart 2016, 20:43:46
Hocam bulamadım. Birde gptbee de puanı nasıl çevircez nakite onu da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

ilk konuda banner altında beklemeye son yazısının altında tıkla spoiler yazan yere açılır

çevirme işide yukarda menülerde rewards kısmına gir orada convert points cash  var ordan çevirebilirsin

Mr. robot

Hocam  2 dolar ne zamanda yapılır dollarclix le günlük kazancı aynımı acaba ?

kazims

Alıntı yapılan: Mr. robot - 17 Mart 2016, 23:16:55
Hocam  2 dolar ne zamanda yapılır dollarclix le günlük kazancı aynımı acaba ?
keşke olsaydı bunda biraz uzun sürer ama şansın varsa anketlerden çıkarırsın
ben fazla bakamıyorum minutestaff takılıyom arada

serdar5418

Hocam ben zenmate şeyini kullanarak abd den bağlanıyor gösteriyorum. Bişwy olur mu  :DD :DD

kazims

Alıntı yapılan: serdar5418 - 17 Mart 2016, 23:40:55
Hocam ben zenmate şeyini kullanarak abd den bağlanıyor gösteriyorum. Bişwy olur mu  :DD :DD
dollarclix algılıyor ama bunu bilmiyorum denemedim
ödeme yaparken bakarlarsa proxy olduğu anlaşılır