Storm Play - Her 30 Dakikada Bolts- Etherium-Bitcoin ( Mobil Uygulama - App )

Başlatan danger_pc, 30 Ocak 2016, 10:44:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Alıntı yapılan: anlokan - 25 Haziran 2017, 19:53:19
Ama ben ilk odeme olarak gonderdim de 1000 blocks gonderdim. Purhases diye bir stun varya orada gozukuyke bu ne anlama geliyor ?
O siz hız satın almişsiniz her 10 dkda bir 2 saat boyunca claim yapiyorsunuz(1000 blocks değerinde)

emreyurt999

merhablar acaba en düşük fee ücreti hangi cüzdanda vede 100 block kaç satoshiye denek geliyor acaab ortalama

Extraloob

Alıntı yapılan: emreyurt999 - 30 Haziran 2017, 00:39:17
merhablar acaba en düşük fee ücreti hangi cüzdanda vede 100 block kaç satoshiye denek geliyor acaab ortalama
Coinbase ve xapoda fer ücreti yok. 41250 blocks olduğunda çekebilirsiniz.
33000 blocks 5214 Satoshi kazanmış olursunuz. Current ballancein yanındaki i işaretine basın orada gösterir.

ysoysal

coinbase gibi sitelerden ödemeler nasıl alınıyor, siteden biraz aradım bulamadım, bu tarz sitelere hiç üyelik açmamıştım, bu konu ilgimi çekti

Extraloob

Alıntı yapılan: ysoysal - 30 Haziran 2017, 09:37:24
coinbase gibi sitelerden ödemeler nasıl alınıyor, siteden biraz aradım bulamadım, bu tarz sitelere hiç üyelik açmamıştım, bu konu ilgimi çekti
Coinbase den para çekimini mı soruyorsunuz? Yani bitcoini nasıl TL yapıyoruz? Localbitcoins.com veya btcturk.Com u kullanarak kolayca TL'ye çevirebilirsiniz.

Extraloob

Bu arada iki ödeme daha aldım. Onları da paylaşırım şu an mobilden paylaşamıyorum.

mehmetaksoy

Alıntı yapılan: Extraloob - 30 Haziran 2017, 08:40:42
Coinbase ve xapoda fer ücreti yok. 41250 blocks olduğunda çekebilirsiniz.
33000 blocks 5214 Satoshi kazanmış olursunuz. Current ballancein yanındaki i işaretine basın orada gösterir.

coinbaseden talep ettim cüzdan olarak mail adresimi kabul ediyor işlemi doğru mu yapmış oldum 8 temmuz tarihi verdi. şu farklı karışık karakterli bişi yazmama izin vermiyor çünkü sadece cüzdanımın bağlı olduğu mail adresime onay verdi.
görüntüsü aşağıdaki gibi bekliyorum.

[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/922/G593Hl.png[/img]

manjimurai

etherium olarak cekiorum ben bu programdan . daha avantajlı . ethinin yükselmesi daha mümkün . bitcoinin gelecegi 1 agustosa kadar net olmadıgı için  açıkcası risk etmek istemedim zamanı
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

mehmetaksoy

Alıntı yapılan: mehmetaksoy - 06 Temmuz 2017, 14:10:35

coinbaseden talep ettim cüzdan olarak mail adresimi kabul ediyor işlemi doğru mu yapmış oldum 8 temmuz tarihi verdi. şu farklı karışık karakterli bişi yazmama izin vermiyor çünkü sadece cüzdanımın bağlı olduğu mail adresime onay verdi.
görüntüsü aşağıdaki gibi bekliyorum.

[IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/922/G593Hl.png[/img]

Arkadaşlar ayın 8i ödeme diyordu fakat ödeme yapılmadı ?

mehmetaksoy

Alıntı yapılan: mehmetaksoy - 10 Temmuz 2017, 11:55:35
Arkadaşlar ayın 8i ödeme diyordu fakat ödeme yapılmadı ?

Ödemem yattı arkadaşlar site ödemeye devam ediyor