Storm Play - Her 30 Dakikada Bolts- Etherium-Bitcoin ( Mobil Uygulama - App )

Başlatan danger_pc, 30 Ocak 2016, 10:44:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Erherium olarak cekin arkdslr ☺ eger bolunme olursa etheriumun fiyati aairi yukari ucar
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

erdo615

Abi uye oldum yanliz orda verdigi uygulamlardan kasmak.guvenlimi 7 gun ucretsiz diyor satin aliyorum aylik abone diyo ilk odeme 19 temmuzda diyor iptal edersem para gidermi onlara sizce ?ayligi 49 tl gun ucretsiz aldigimda gmaile posta geliyor 0.00 tl lik odeme pasarili olmustur diyor ilk odeme 19 temmuzda alinacaktir diyor 19 temmuz dan once aboneligi iptal edersem o 49 tl yi odermiyimm???
Bide abi o kadar puani nasil toplicam 1 milyon875 bin min odeme zok fazla
Ins odeme yapiyordur

Extraloob

Alıntı yapılan: erdo615 - 12 Temmuz 2017, 06:43:06
Abi uye oldum yanliz orda verdigi uygulamlardan kasmak.guvenlimi 7 gun ucretsiz diyor satin aliyorum aylik abone diyo ilk odeme 19 temmuzda diyor iptal edersem para gidermi onlara sizce ?ayligi 49 tl gun ucretsiz aldigimda gmaile posta geliyor 0.00 tl lik odeme pasarili olmustur diyor ilk odeme 19 temmuzda alinacaktir diyor 19 temmuz dan once aboneligi iptal edersem o 49 tl yi odermiyimm???
Bide abi o kadar puani nasil toplicam 1 milyon875 bin min odeme zok fazla
Ins odeme yapiyordur
ödeme yapıyor. Sorun yok.

knnsz

Şu an çalışmıyor galiba uygulama ben ilk defa yükledim sarı bi ekran geldi öle bekliyor hata falan yazisi geliyo

Extraloob

Alıntı yapılan: knnsz - 04 Ağustos 2017, 01:33:37
Şu an çalışmıyor galiba uygulama ben ilk defa yükledim sarı bi ekran geldi öle bekliyor hata falan yazisi geliyo
Ben de çalışıyor. Yeni güncelleme geldi yaptınız mı acaba ?

knnsz

Alıntı yapılan: Extraloob - 04 Ağustos 2017, 09:47:53
Ben de çalışıyor. Yeni güncelleme geldi yaptınız mı acaba ?
Yeni yukledigim icin guncelleme yok zaten
Ekran goruntuleri:
[spoiler]

[/spoiler]

manjimurai

Kazimmi yapiyorsun ? Ms yuksek diyor . Yani internetin yavas veya cok fazla agirlik var ms 10.000 nedir abi . Canina okumussun
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

knnsz

Alıntı yapılan: manjimurai - 05 Ağustos 2017, 19:32:05
Kazimmi yapiyorsun ? Ms yuksek diyor . Yani internetin yavas veya cok fazla agirlik var ms 10.000 nedir abi . Canina okumussun
yok öle bişey 19-25 ping oluyor en fazla benim internette bu farklı bi sorun internetim düzgün yani

Extraloob

meteciftci

Final fantasy görevine başlayan var mı Hisarı mı 6. Levele yükseltmek gerekiyor