Storm Play - Her 30 Dakikada Bolts- Etherium-Bitcoin ( Mobil Uygulama - App )

Başlatan danger_pc, 30 Ocak 2016, 10:44:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: ernestger - 02 Ocak 2018, 14:47:08
Arkadaşlar ödemeler haftada bir mi?

Evet dostum . Gecen haftanin odemesi ayin 5inde yapilcak mesela :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ernestger

manjimurai

Ether delta borsasindan Sonra coin rail borsasinada giris yapti storm coin . An itibariyla coinimizin degeri 10 cent oldu . Takip etmekte yarar oldugunu dusunuyorum . Elinde bulunan arkadaslar kesinlikle saklasinlar . Binancede vote acilmisti . Eger orayada gecerse super bi jump yapabilir . Kar eden arkadaslara basarilar.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

laeider

Alıntı yapılan: manjimurai - 03 Ocak 2018, 11:40:47
Ether delta borsasindan Sonra coin rail borsasinada giris yapti storm coin . An itibariyla coinimizin degeri 10 cent oldu . Takip etmekte yarar oldugunu dusunuyorum . Elinde bulunan arkadaslar kesinlikle saklasinlar . Binancede vote acilmisti . Eger orayada gecerse super bi jump yapabilir . Kar eden arkadaslara basarilar.

uygulamada storm değeri değişiyor gibime geldi 5 storm vardı şuan bakınca 3.8

JackDaniels

Alıntı yapılan: laeider - 03 Ocak 2018, 15:51:27
uygulamada storm değeri değişiyor gibime geldi 5 storm vardı şuan bakınca 3.8

Storm un degeri artinca degismesi normal

Bcdg81

Finalfantzy  3 gunde 10. Seviyeye cikiliyor. Tamamlaninca odeme isteyip androide sifirlayip p yeni hesap ile devam. 5. Kez odeme istedim.

manjimurai

Alıntı yapılan: Bcdg81 - 04 Ocak 2018, 00:59:00
Finalfantzy  3 gunde 10. Seviyeye cikiliyor. Tamamlaninca odeme isteyip androide sifirlayip p yeni hesap ile devam. 5. Kez odeme istedim.

Ip ve sistem koruyucu var dikkat et . Bi anda blokaj atabilir . Bnm 3 telefon vardi . 2sini 0 layip blokaj koydular . :) son guncellemede wifi erisimi istemisti blliydi ole olcagi :)

laeider

Alıntı yapılan: Bcdg81 - 04 Ocak 2018, 00:59:00

O oynu yükledim ama çözemedim  :D

Bcdg81

Alıntı yapılan: laeider - 04 Ocak 2018, 02:12:51
O oynu yükledim ama çözemedim  :D

Ortada ana kale var onu 10.seviye cikarman yetiyor. Oyunu yukleyip hemen hesap aciyorsun. Kahraman ile saldiri yapip aldigon oduller ile cok misa surede bitiyor.

laeider

Alıntı yapılan: Bcdg81 - 04 Ocak 2018, 22:00:55
Ortada ana kale var onu 10.seviye cikarman yetiyor. Oyunu yukleyip hemen hesap aciyorsun. Kahraman ile saldiri yapip aldigon oduller ile cok misa surede bitiyor.

Ücretsiz epey hızlandırıcı veriyormuş zaten hızlıca yapılabilir.